За равни права на пушачи и непушачи!

Quoted post

ББ

#423

2012-12-13 11:48

Пушачетие са наркомани, спор по това няма. Като такива не виждам причина да им се разреши отново да си наркоманстват на публични места, нека си го правят вкъщи. Идеята за отделни зони за пушачи и непушачи е невъзможна за осъществяване в 90% от местата. Отделно някой от вас малоумници пита ли какво им е на обслужващия персонал, когато трябва да сервира 8-12 часа на миризливите наркомани?

Отговори

Миризлив наркоман

#612 Re:

2012-12-31 04:30:02

#423: ББ -

1. Наркоманията се преследва от закона. Наркотиците - също! Когато тютюнопушенето и цигарите бъдат поставени извън закона, тогава можете да твърдите, че "пушачите са наркомани, които наркоманстват на публични места".

2. "Малоумието" се доказва с медицински изследвания - когато изследвате всеки един пушач поотделно и установите, че всички те, целокупно са малоумни, тогава можете да твърдите, че са "малоумници". Настоящото Ви непроверено и недоказано твърдение подлежи на съдебно преследване! Същото се отнася за определението "миризливи наркомани"! Прочетете Наказателния кодекс и стискайте палци да не Ви потърси някой сметка за непремерените определения, които си позволявате да давате.

3. Който не е съгласен да работи в определен вид среда, не работи в тази среда и не подписва трудов договор. С подписа си той дава съгласие да работи при тези условия.

4. Наврете си всички определения на онова място, където слънце не огрява, и си дишайте чистия въздух, обладани от злоба, комплексарщина и неудовлетвореност, каквито определено излъчвате.


Гост

#632

2012-12-31 06:49:54