За равни права на пушачи и непушачи!

Миризлив наркоман

/ #612 Re:

2012-12-31 04:30

#423: ББ -

1. Наркоманията се преследва от закона. Наркотиците - също! Когато тютюнопушенето и цигарите бъдат поставени извън закона, тогава можете да твърдите, че "пушачите са наркомани, които наркоманстват на публични места".

2. "Малоумието" се доказва с медицински изследвания - когато изследвате всеки един пушач поотделно и установите, че всички те, целокупно са малоумни, тогава можете да твърдите, че са "малоумници". Настоящото Ви непроверено и недоказано твърдение подлежи на съдебно преследване! Същото се отнася за определението "миризливи наркомани"! Прочетете Наказателния кодекс и стискайте палци да не Ви потърси някой сметка за непремерените определения, които си позволявате да давате.

3. Който не е съгласен да работи в определен вид среда, не работи в тази среда и не подписва трудов договор. С подписа си той дава съгласие да работи при тези условия.

4. Наврете си всички определения на онова място, където слънце не огрява, и си дишайте чистия въздух, обладани от злоба, комплексарщина и неудовлетвореност, каквито определено излъчвате.