В защита на академичната автономия на СУ и срещу използването...

Quoted post

Георги Герасимов

#3 С благодарност ...

2012-11-15 20:16

Господин Златев,

Благоваря Ви за тази благородна инициатива.

Госпожа Людмила Живкова е направила изключително много за името на България в Япония.
Двама от колегите, с които работех са били гости на асамблеята "Знаме на мира" и са си тръгнали от България с много добри спомени.

Госпожа Людмила Живкова е направила много за популяризиране на европейската калиграфия и в часност на уникалният български дизайн на шрифтове в Далечния Изток.

Госпожа Людмила Живкова е направила изключително много за популяризиране на българското грънчарско изкуство в Азия.

Това са факти. Не мога да съдя за други области. Аз съм инженер и това за което пиша е в резултат на непосредствени наблюдения и лични разговори. Тази оценка не е на мои сънародници, а е на хора, някои от които никога не са посещавали България.

Когато става думза за анализ и наука, емоциите, политическите пристрастия и следването на стериотипи е не само погрешно, но и вредно.

Още веднъж приемете моята благодарност за тази петиция.

С уважение

Георги Тодоров Герасимов
(Въководител на проекта Black Screen NGIT)

Отговори

Георгиев

#60 Re: С благодарност ...

2013-02-09 12:27:44

#3: Георги Герасимов - С благодарност ... Г-н Герасимов,откога другарката Живкова стана г-жа Живкова? Или може би и Вие предпочитате към Вас да се обръщат с другарю? Знаете ли,гадно и долно е когато се ровят костите на мъртвите и когато чрез тях някой се мъчи да възкреси едно отречено от историята и от хората минало. И щяхте ли да бъдете толкова активни ако Живкова не беше принцеса Людмила,дъщерята на диктатора Живков? Историята е направила своя прочит и е дала своята оценка за комунизма като античовешки и тоталитарен,в който човешкият живот нямаше никаква стойност.Какво величаете Вие и подобните Ви-един от символите на тази система ли? Как мислите,какво би станало,ако в съвременна Германия някой би се опитал да организира подобно мероприятие в чест на някой близък роднина на националсоциалиста Хитлер, каквото Вие подкрепяте за близък роднина на интернационалсоциалиста Живков?