Доган вън от българския парламент

Quoted post

Котраг

#21 Re:

2012-11-07 20:20

#20: Момчил -

Бурни страсти кипят в настоящия форум явно. Всички отявлени патриоти тук искат главата на Доган и то на всяка цена. Няма да крия , че и на мен ще ми е приятно да я видя хвърлена на кучетата, но причината ще е съвсем различна! Нека се опитаме да погледнем на случващото се малко по обективно а не единствено чрез етническото противопоставяне. Вярно е , че няма истински българин на когото да са приятни изказванията на сокола. Но истинският въпрос е защо  той прави такива изказвания и каква е целта на този "театър"? Отговора е толкова прост, че съвсем скоро ще ни извади очите. Има ли в парламента или където и да е в тази "държава" дори един политик , или една каквато и да е персона ангажирана с управлението на страната ни която да не е продукт на комунистическата мафия която продължава да ни управлява сменяйки лицето си на всеки 4 години , но запазвайки гнилата си същност. Ако някой познава такъв човек нека ми съобщи името му и аз ще повярвам в бъдещето отново. Случващото се на политическата сцена е поредната маневра за насочване на общественото внимание далеч от действителните проблеми които съсипват живота и здравето на милиони българи и турци едновременно. Задавате ли си въпроса как е възможно толкова време никой политик , дори и Доган да не е осъден и да не е влязъл в затвора за каквото и да било. И този отговор е прост. ТЕ ВСИЧКИ СА ОТ ЕДНА ПАРТИЯ - ПАРТИЯТА МАЙКА. Боя се , че колкото и да ми е неприятно ще ми се наложи да кажа , че Каракачанов и Сидеров са в играта на равна гога д Доган и останалите.  Никой не прави мръсно  на "братята по оръжие" , в същност няма такъв начин дори и някой да поиска.Машината ще смачка "провинилия се".

И така, гледайте шоуто , гневете се на предателя Доган а останалите ги обичайте щото те са българи......евентуално.... Дали могат така да се нарекат хора които продават на дребно българския народ аз не знам.

един бъгарин

Отговори

Мариана

#28 Re: Re:

2012-11-08 20:19:46

#21: Котраг - Re:

Абсолютно Ви подкрепям - всички тези боклуци в парламента трябва да отговарят пред закона,но за съжаление те създават  закони,които са единствено в тяхна полза.Това е, не мафия,а цял октопод и ако ние гражданите на тази държава не предприемем нещо,скоро и държава няма да има.

фози

#66 Re: Re:

2013-01-20 07:57:19

#21: Котраг - Re:  

 Подкрепям казаното ,защото това е самата истина.