Доган вън от българския парламент

Ние не искаме представителят на турските интереси Ахмед Доган да взема участие в управлението на България. Той забрави, че е избран с гласовете на българи и се е клел пред българската Конституция.

Ахмед Доган си позволи да сравни Балканската война с етническо прочистване и да отрече освободителната й роля. Опитът един „български” депутат да пренапише историята е поредната явна провокация с цел насаждане на етническо напрежение. Според ДПС и неговия лидер, освободителят на Кърджали ген. Васил Делов не може да бъде смятан за национален герой.

Припомняме, че България участва в Балканската война, за да освободи останалите под турско робство 1,5 млн. българи в Македония и Тракия. Етническо прочистване по време на войната извършва Турция с избиването на хиляди и прогонването на 150 хил. българи от Одринска Тракия.

Ролята си на лобист на Турция Доган доказа за пореден път и с изказването си против ядрената енергетика в България. Според ВМРО, целта на г-н Доган е България да бъде енергийно зависима от Турция.

Ако ние не изградим нови ядрени мощности, след 10-15 години ще бъдем принудени да купуваме ток от петте проектирани турски ядрени реактора.

Смятаме, че скандалните действия на ДПС са тактика да мобилизират своите избиратели, като ги противопоставят на останалите български граждани.

Така Доган се гаври и със своите избиратели, и с всички български граждани.

Подкрепете нашата петиция, с която настояваме Ахмед Доган да напусне българското Народно събрание. Нека припомним, че България трябва да отстоява достойнството си и няма да позволи нова турска окупация!

Забележка: След като попълните данните си в петицията, трябва да потвърдите своя подпис чрез писмото, което ще получите на посочената от Вас електронна поща.