Създаване на мемориално място за жертви на болшевизма в Пловдив

Quoted post

висшист

#92 Децата ни- изгнанници

2012-11-01 16:28

Искаме мемориал на тези, които обраха България, разпродадоха заводите, разрушиха икономиката, и изнесоха откраднатото извън страната в чужди банки....... И главите им на тепсия.......

Отговори

Георги Пашев
Авторът на тази петиция

#93 Re: Децата ни- изгнанници

2012-11-01 19:57:46

#92: висшист - Децата ни- изгнанници

Даже не знам откъде да започна да ви обяснявам, че ужасно много грешите. Не знам по какво сте висшист, но явно не е точна наука, защото твърденията ви се базират на спекулации и измислици. Вероятно сте и неуравновесена личност, която бълнува разни неща.

Кажете ми, как едно дете, което е било затворено там, заради това, че е носило панталони чарлстон и е умряло, е разпродало заводите и разрушило икономиката? Имам новина за вас: не е било това дете, а са били неговите палачи, които от първи комунисти са станали първи капиталисти, защото така им отърва. И онези жертви, които са били виновни единствено за това, че са свободолюбиви и един лев не са откраднали през живота си да ги сравнявате с комунистическите крадци и иззедници, не е просто обидно, но и шизофренно. Бих ви посъветвал да се прегледате при психолог или психиатър, ако е необходимо.