За повече нова българска музика в родния ефир

Quoted post

Българска музика

#2 Re:

2012-09-17 19:38

#1: EMYLI -

Зи рок са същото.Защо рокаджиите не обърнем внимание и на тази медия.Там една Ана -Мария в панталон коли и беси според неговите лични предпочитания и вкусове.В Зи рок , не можеш да чуеш разнообразен рок .Всичко е сведено или до музика до 80те години,или до зверски тежък метал.Да не говорим, че българска музика се върти  веднъж на кръгъл час и по малко в Каменица рок 40

Отговори

Петър Иванов
Авторът на тази петиция

#4 Re: Re:

2012-09-20 18:35:39

#2: Българска музика - Re:

Здравей Емили,
ще кажа нещо, което казах в една друга дискусия и може би така се разводнява дискусията.
Съгласен съм да променя текста на петицията, така че всички да са съгласни с нея и да я подкрепят.
Не знам какви са доводите ти например за З-рок. Аз например ги включих в текста заради личното ми впечатление. Ние с моята банда не сме връзкари. Не познавам Спас Шурулинков, освен една среща преди много години, когато той беше зает с някакъв ангажимент и даже не знам дали разбра от коя група сме. Познаваме се с Гурко и с Краси Москов, но се запознахме с тях точно, когато ни поканиха на интервю. Когато запишем нова песен, аз отивам в офиса на З-рок и давам лично на Краси и Гурко по едно дискче, адресирам останалите до всички водещи и Спас Шурулинков и ги оставяме на едни девойки, които стоят зад едни компютри. От около 20 песни, които сме записвали и носили, може би около 5-6 са се завъртали по няколко пъти в ефира, а две влязоха в плейлистата на радиото и даже бяхме удостоени с честта и да участваме и в двете класации. И това без да сме връзкари или приятели, а смея да твърдя, че наши песни честичко се въртят.
По тази причина реших да покажа, че всяко правило си има и изключение. Иначе и към З-рок има какво да се желае, но ги дадох просто като положителен пример, на другия полюс от БГ радио.