НЕ на ДАНЪК ПАРКИНГ за живущите в зоните с платено паркиране!

Quoted post

Зоро

#53

2012-08-16 18:04

Уважаеми съграждани и потърпевши своеволията на общинарите! Както каза този с животинското име (на някакво рогато животно) Елен ли беше, ТЕле(-н) ли, отстъпления няма да се правят! Господи, как до сега НИКОЙ НЕ ИЗЛЕЗЕ ПРЕД ХОРАТА по телевизията и да ни обясни С КАКВО ТЕЗИ 150 ЛВ. ЩЕ НАМАЛЯТ ТРАФИКА В ЦЕНТЪРА??? За какво са тези пари? Колко е стойността за отпечатване на тези стикери - може би са позлатени? Може би струват 150 лв.? Ами за новата шофьорска "книжка" и личните документи ни вземаха много по-малко. А останалите пари къде отиват и как ще бъдат употребени!? ЦГМ НЕ СА ДАНЪЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ И НЯМАТ ПРАВО ДА СЪБИРАТ ПАРИ ПО ЗАКОНА ЗА МЕСТНИТЕ ДАНЪЦИ И ТАКСИ!!! Тези стикери не променят с нищо ситуацията. Преснимания регистрационен талон ги заменя напълно! А колкото до фалшифициране на талони (коментар #52), това е лесно да се провери от ЦГМ. И без това само дебнат да мине часа и да извикат скобите и паяка!!! И ако открият фалшиви талони да се наложат съответните глоби на нарушителите. А моето конституционно право да си паркирам автомобила пред дома БЕЗПЛАТНО НЕ МОЖЕ НИКОЙ ДА МИ ГО ОТНЕМЕ, учителко любима!!! Вина за липсата на паркоместа носи ГЛАВНИЯ АРХИТЕКТ на София, с чието разрешение централната част се презастроява без да са осигурени паркоместа. Нека той понесе съответната отговорност за БЕЗДЕЙСТВИЕ С ВЛАСТ И СЛУЖЕБНО ПОЛОЖЕНИЕ!!!

Отговори

Габриел

#56 Re:

2012-08-17 01:04:22

#53: Зоро -

Зоро, напълно съм съгласна с теб, че мерките по ограничаване на трафика са абсурдни и не служат на интереса на народа, а на вампирите дето без парите и жизнената емергия на народа не могат да съществуват. Разбира се прикриват грабителските си политики в услуга на чужди екземпляри и тяхното добруване и наводняване на нашите земи с чужд на нас народ по култура и съзнание - народ който без роби не може. Изтъкват уж загриженост за природата и здравето на жителите и гостите на София, но с едничката цел - източване на жизнени ресурси от тях.

Решението според мен е да се направят безплатни паркинг-сгради на малко етажи на често във всеки район според нуждите на района. Трябва да се направят парко-места, а не да се ограничават и потискат исконните човешки права. Трябва да развиват града и неговата инфраструктура чрез разумни безврезни мерки за обществото.

Главния архитект някога е бил главен, но кой оспорва титла и положение!? :( И да я понесе как - като не разбира и компетентността му не съответства на изискването на времето, в което живеем! Но може да поеме отговорност за пречките и вредите от своето бездействие и заемане на длъжност, за която е недостоен, като я напусне и като се задължи да върне всички вреди на обществото, произтекли от неговата работа за 20 години назад от тази. Как обаче ще стане това? - Като 10 години работи без заплащане каквото му е по сърце за благото на народа на България! Ще му е осигурена ежемесечна парична сума за съществуване, за да работи, в размер на минималната заплата за страната, при условие че няма друг източник на доход!

Така трябва да си поемат отговорността всичките до един пълномощници на народа за техните дела в ущърб на народа и предаване на доверието му!