НЕ на ДАНЪК ПАРКИНГ за живущите в зоните с платено паркиране!

Габриел

/ #56 Re:

2012-08-17 01:04

#53: Зоро -

Зоро, напълно съм съгласна с теб, че мерките по ограничаване на трафика са абсурдни и не служат на интереса на народа, а на вампирите дето без парите и жизнената емергия на народа не могат да съществуват. Разбира се прикриват грабителските си политики в услуга на чужди екземпляри и тяхното добруване и наводняване на нашите земи с чужд на нас народ по култура и съзнание - народ който без роби не може. Изтъкват уж загриженост за природата и здравето на жителите и гостите на София, но с едничката цел - източване на жизнени ресурси от тях.

Решението според мен е да се направят безплатни паркинг-сгради на малко етажи на често във всеки район според нуждите на района. Трябва да се направят парко-места, а не да се ограничават и потискат исконните човешки права. Трябва да развиват града и неговата инфраструктура чрез разумни безврезни мерки за обществото.

Главния архитект някога е бил главен, но кой оспорва титла и положение!? :( И да я понесе как - като не разбира и компетентността му не съответства на изискването на времето, в което живеем! Но може да поеме отговорност за пречките и вредите от своето бездействие и заемане на длъжност, за която е недостоен, като я напусне и като се задължи да върне всички вреди на обществото, произтекли от неговата работа за 20 години назад от тази. Как обаче ще стане това? - Като 10 години работи без заплащане каквото му е по сърце за благото на народа на България! Ще му е осигурена ежемесечна парична сума за съществуване, за да работи, в размер на минималната заплата за страната, при условие че няма друг източник на доход!

Така трябва да си поемат отговорността всичките до един пълномощници на народа за техните дела в ущърб на народа и предаване на доверието му!