СРЕЩУ НОВАТА НАРЕДБА ЗА „СИНЯ ЗОНА“ В СОФИЯ

Quoted post


Гост

#41

2012-08-01 17:46

Предлагам, да излезем,и да спрем движението в идеалния център.Не може да сме опитни зайчета на всякакви некъдърници,назоваващи се общинска администрация.

Отговори


Гост

#50 Re:

2012-08-03 00:49:31

#41: -

"Предлагам, да излезем,и да спрем движението в идеалния център.Не може да сме опитни зайчета на всякакви некъдърници,назоваващи се общинска администрация."
Съгласен съм с Вас! Както всички забелязват (може би) това "велико правителство" го е страх от протести... Мисля, че единствения вариант на нас живущите в този център на милата ни столица, в прекрасната ни държава, е да излезнем и да го блокираме.. Въпросът е колко хора ще се съберем, до тук като гледам повече от 50 човека - надали ще го направят.... хайде хора да се вдигнем малко! Стига сме били овце! Никой да неплаща така наречените винетни стикери! Спираме центъра, блокираме великото метро, което ще "намали" трафика. Непускаме никой да излиза от там, никой да влиза при нас.......... да разберем поне какво ще стане.... Така само ни мачкат..... Сам немога да излезна! С петицията само няма да стане или ще стане като предния път "който платил, платил да не си е давал парите"

Гост

#64 Re: протест

2012-08-05 19:41:32

#41: -

Аз ще подкрепя подобен протест, въпреки че в момента не ме засяга пряко самото паркиране. Но пряко ме засяга, когато рекетират съгражданите ми и, ако не се присъединя към протеста сега, няма да има кой да се присъедини, когато аз трябва да се изправя срещу същите тези рекетьори, които с вашите пари ще си купят още мласт и над мен.

 

Мисля, че всички хора, които живеем в България, трябва да се присъединим.