На децата ни не им трябват областни центрове и директори!

Quoted post

Павлина Радкова- родител на дете с увреждания
Гост

#19 Re: ангажирана

2012-06-24 00:24

#15: - ангажирана  

 Анонимка15, точно това правим- като всеки отговорен и нормален родител си водим децата до най-близкото квартално училище, водим ги редовно, носим ги на гръб по етажите, а за награда от рес.център ни казват- ааа за едно дете, хич няма да разкарваме учител, оправяйте се като искате, детето си е Ваше.

И това е масова практика. Вие, ако искате кажете благодаря за подобно нищоправене, но не очаквайте ние родителите да благодарим.

Отговори

Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2012-06-24 00:34:29



Гост

#65 Re: Re: ангажирана

2015-01-21 11:32:41

#19: Павлина Радкова- родител на дете с увреждания - Re: ангажирана  

А бе много  агресия в тези рес. учители, бе- и в този, и във форума в подкрепа на РЦ....защо ли?! Дали не е затова,че в тези центрове е събрано "куцо и сакато" с придобити преквалификации от периода на откриването на тези звена? Специалистите там са само тези с "канализирани" специалности- психолози, логопеди и пр. Рес. учители са в болшинството си с преквалификация, която не може да се нарече квалификация- нито по отношение на срока на обучение, нито по отношение на опита на специалист със"Специална педагогика"! Опровергайте това твърдение- не с истерични реакции без всякакви задръжки, а както е направил г-н К.Дамянов в другия форум- представил си е дипломите човекът..... Защото е ясно,че за всеки "тесен"специалист ще има работа- с или  без съществуване на РЦ, ама за тия "висококвалифицирани" преквалифицирани "специалисти", нар."ресурсни уч-ли"- едва ли....