За сградата на Математическа гимназия - Варна

Quoted post


Гост

#64

2012-04-17 15:51

Мг и захари наистина не могат да се поберат в едно училище .заради преместването на 12 клас в смяната на захари два 1 класа са преместени в отсрещният блок,а мястото не трябва ли да им бъде в училището като другите деца? мг си построиха пред училището доколкото знам сграда с 4 класни стаи и си взеха ключето.Стаите на захари по биология и химия са превърнати в класни стаи ,защото няма място.В мг стаите чупят и трошат ,даже паркета са изкъртили ,а после обвиняват захари.Според мен трябва да изместят мг, защото захари е квартално училище и учат малки деца.Вярно е,че 40% от децата не живеят в квартала ,а в например Виница и Траката .Там няма други училища.

Отговори


Anonymous

#65 Re:

2012-04-17 19:06:42

#64: -

госпожо или господине, моля да цитирате конкретен номер стая, за да не сте голословни за "чупенето и трошенето от страна на МГ". Мога да Ви кажа точно обратното - класа на сина ми (МГ) направиха ремонт на чиновете, без да искат пари от учениците на ОУ"З.Стоянов", които учат в тази стая!

Надявам се на ум , разум от страна на родители иучители -  да не се противопоставят децата .

Ето Ви пример за единомислие:

http://www.peticiq.com/signatures/za_bezopasni_podlezi/

Благодаря Ви предварително за бъдещото конструктивно и толерантно поведение!

 


Гост

#68 Re:

2012-04-18 22:11:10

#64: -

Господине,

Аз лично съм родител и предполагам ,че и ВИЕ сте родител .Всички ние като родители сме длъжни да възпитаме и да научим нашите деца да станат  най-вече  ДОБРИ  хора.Всяко от двете училища ,вкл.и родителите в това число са правили и ще правят ремонти за подобрение на материалната база.

НЕ МИСЛЯ,ЧЕ В ТОВА Е ПРОБЛЕМА-КОЙ,КОЛКО РУШИ И КОЙ-КОЛКО РЕМОНТИ Е НАПРАВИЛ?

А  , ТОВА ЧЕ В  кв.ВИНИЦА СПРЕД ВАС НЯМА УЧИЛИЩЕ- СТЕ В ГОЛЯМА ГРЕШКА------- ПРОВЕРЕТЕ ОТ МНОГО ГОДИНИ ВИНИЦА СИ ИМАТ УЧИЛИЩЕ,НА КОЕТО МУ Е РАЗРЕШЕНО 2011-2012учебна година ДА РАБОТИ С МАЛОМЕРНИ ПАРАЛЕЛКИ./така ,че КВ.ВИНИЦА МОЖЕ ДА СИ ПОЕМЕ ДЕЦАТА В КВАРТАЛНОТО УЧИЛИЩЕ.

НЕКА  ДА ПОКАЖЕМ ,ЧЕ СМЕ РАЗУМНИ  РОДИТЕЛИ, УЧИТЕЛИ  И ДОБРИ ХОРА!!!!!!!

Тази публикация е изтрита от автора на петицията. (Покажи подробности)

2012-04-19 11:49:54





Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...