ЛУСТРАЦИЯ НА ДС АГЕНТИ И СЪТРУДНИЦИ

Quoted post


Гост

#74

2012-03-10 16:07

Трябва да се прекъсне връзката на тайната, сенчеста власт на ДС с публичната. Единственото възможно средство за това е пълна лустрация, без давност. Не е гаранция, защото тази "зона на мрака" има и други канали и лостове за влияние - чрез агентите в БСП и в други партии, както и в парламента, но една лустрация би понижила съществено ефективността на това влияние. Моралният ефект ще бъде безспорен.
Струва ми се, че Конституционният съд трябва също да бъде адресат на тази Петиция.

Отговори

ГЯУР

#184 Re:

2014-10-13 02:32:17

#74: -  

Всеки еговори за ДПС ,че терябва да се извади от властта,но как никой не знае и никой не казва. Това значи че само си правите ПР за авторитет и да фокусирате вниманието върху себе си. Никой не казва че ДПС съществува въпреки забраната от конституцията да съществува.ДПС е незаконна антиконституционна партия.Тя е в противоречие с член 11, алинея 4 от държавната конституция!!! Хората,които трябва да я забранят са Цацаров, плевнелиев и  конституционния съд!! Но те си правят оглушки .А никой не е направил дори един протест против ДПС и против президента и Цацаров че не спазват конституцията. ДПС -ТОВА Е

abcdef

НЕЗАКОННАТА,ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ИСЛЯМИСТКА ТЕРОРИСТИчНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ТЕРОРИСТА АХМЕД ДОГАН ПОД ИМЕТО ДПС


ДПС е антибългарска, противоконституционна и незаконна партия и трябва веднага да бъде забранена и поставена извън закона, а лидерите и подведени под съдебна отговорност за антибългарска дейност и за държавна измяна! ЕТО ФАКТИТЕ:
КОНСТИТУЦИЯ на Република България.
Чл. 11. (1) Политическият живот в Република България се основава върху принципа на политическия плурализъм.
(4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.

ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЕЗИРАН ЕВРОПАРЛАМЕНТА И ДА БЪДЕ ПОВДИГНАТ ВЪПРОСА ЗА ПРЕМАХВАНЕТО НА ТАЗИ ПАРТИЯ,ЗАЩОТО Е ПРОТИВ ДЪРЖАВНАТА КОНСТИТУЦИЯ.НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ , ЧЕ В НЕЯ УЧАСТВУВАТ БЪЛГАРИ,ЦИГАНИ, ЯПОНЦИ,АМЕРИКАНЦИ,АНГЛИЧАНИ,ЕВРЕИ,АЛБАНЦИ-ТОВА Е ИСЛЯМИСТКАМТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ ,СЕПАРАТИСТКА, ЦИОНИСТКА ПАРТИЯ, ЦЕЛЯЩА АНЕКСИРАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРЦИЯ ПО КИПЪРСКИЯ СЦЕНАРИЙ. !!!