Подписка

Quoted post


Гост

#287

2012-02-27 17:19

Учениците, които влизат в МГ след ІV клас не учат повече часове математика в сравнение с ОУ или СОУ. Работата е там, че тези гимназии "обират" труда на колегите и правят голяма пълняемост, а след седми клас същите тези ученици отново кандидатстват и голяма част от тях отиват и в други училища. Ако пък учителите от МГ толкова много искат тези деца, нека си направят прием от първи клас, та да видят как се тръгва от нищото, а не да вземат само цвета.

Отговори


Гост

#288 Re:

2012-02-27 17:52:23

#287: -

В кои други училища? Да не отиват пак в СОУ, че е много хубаво там?

От учителите и директора зависи какво ще направят с едно училище, дали ще е желано или не.

А на нас, обществото, ще ни е най-драго всички училища да са хубави, всички учители да са отговорни и грижовни.

Направете го, състезавайте се честно с МГ, при наличието на конкуренция ще печелят най-вече децата ни.

Състезавайте се честно за отличниците, като им предложите това, което те търсят.

 


Гост

#289 Re:

2012-02-27 17:54:20

#287: -

Изказвате се крайно некомпетентно.В ОМГ Пловдив дъщеря ми учи 9 часа математика на седмица + пожелание може да посещава и школа.И не толкова учителите искат тези деца, по-скоро родителите и децата търсят тези учители.Безкрайно уважавам преподавателите на детето си.Това е колектив граден 41 години , с дух и традиции.

Имам много какво да ви кажа, но не си струва.Вие нямате представа каква отговорност е да работиш с 26 равностойни, питащи и можещи деца.Колко много труд е да достигнеш нивото да "обираш цвета".Пожелавам Ви един ден да изпитате това чувство.