Подписка

Quoted post


Гост

#222 Re: Re:

2012-02-26 15:18

#219: - Re:

"Те таково животно нема" ! :)))))))))))

АКО ВИЕ НЕ СТЕ СРЕЩАЛИ УЧЕНОЛЮБИВИ ДЕЦА В 5-7 КЛАС, ТО ТОВА НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ТАКИВА НЕ СЪЩЕСТВУВАТ.

Трудно е да ги различите в СОУ, защото те там не се гордеят нито с ума си, нито с любознателността си, СОУ не предразполага децата към такива изяви.

Струва ми се, че не децата, а вие май идвате от Марс.

Високият бал на седмокласницие е резултат от обучението им или В МГ или в КУРСОВЕ.

СОУ НЕ ДАВА достатъчно качествено образование дори на отличниците, за да могат те да се справят с изпита без курс.

Ако има деца, които са изкарали отлични оценки без курсове, то те са изключенията, които потвърждават правилото.

А една лъжа, повторена мноократно не винаги става истина.

Хората нито са слепи, нито са глупави, за да ги убеждавате колко е върховно обучението в СОУ, при положение, че те дават пари за курсове в 7-ми клас, вече са много популярни и курсовете още в 6-ти клас, и това всичкото е разбира се, защото в СОУ средата и образованието "процъфтяват".

Най-жалкото е, че вместо да се обърнете навътре и да анализирате проблемите в СОУ, вие търсите решение на проблемите си със закриване на МГ.

 

Отговори


Гост

#223 Re: Re: Re:

2012-02-26 17:48:45

#222: - Re: Re:

А вие говорили ли сте с родители, дали много пари за частни уроци, при положение, че децата им учат в МГ? Не сравнявайте СМГ с останалите МГ, в които паралелките се запълват с деца, нямащи и най-малка представа какво търсят там. Виждали ли сте оценки 3.50,  3.70,  4.20 на изпит по математика на ученици, учили 5-7 клас в МГ? Аз съм виждал! По БЕЛ не е много по различно. Нужно ли е да ви изброявам МГ, постигнали тези върховни успехи? Престанете да пишете неща, които ни най-малко не отговарят на истината. В РИО май са по-добре запознати от вас, не мислите ли?

За трудолюбивите деца: ами почетете малко някои теми от BG mamma и ще разберете дали има такива – вие сами си ги пишете. Ако написаното от майките не отговаря на истината, вината не е моя.

Никой не е казал, че деца идват от Марс, а точно обратното – че идват от ОУ и СОУ! Четете с разбиране!


Гост

#225 Re: Re: Re:

2012-02-26 18:04:50

#222: - Re: Re:

Кой пък е казал, че ще закриват МГ? Вярно, че така успяхте да убедите доста от тези, подписали петицията ви, но ако те бяха прочели законопроекта, щяха да разберат, че това не е истина. Никой нищо не смята да закрива! На някои просто им е изгодно да си го твърдят.