Подписка за размера на възнаграждението за степента „доктор“

Quoted post


Гост

#60

2016-08-20 17:15

За медал на олимпиада победителите ни получават по 195 лв. Не се разбра дали учителите им получават нещо, все пак това е много допълнително време, което те губят при подготовката на бъдещите шампиони, вместо да изкарат некой лев настрана, с втора или трета работа:) А ако имат семейства, деца или имат здравословни проблеми??? 

Отговори

инж. Иван Михайлов

#62 Re:

2016-08-21 15:31:05

#60: -  

За олимпийци, шампиони и други. Това е чист спорт, заради самият спорт и за съжаление - тези шампиони са абсолютно безполезни и за бизнеса и за истинските научни проекти.

Както и хората, които се състезават да помнят голям брой числа, или пък да пресмятат за секунди дните за произволни  календарни дати, и още и още ... всичко е за спорта, за шоуто и за забавление без реална практическа полза.

НЕ подкрепям петицията, която НЕ решава проблемите. Смехотворна и жалка за допълнителни добавки за социално подпомагане на хора, които да продължават да правят нищо.

ПОНАЧАЛО в нашата държава трябва да се премахне като понятие минимална работна заплата.

Автора на петицията г-жата си търси допълнителни средства да бълва голям брой доктори, които са със псевдо знания и умения нито за бизнеса нито за науката.

Само с липса на пари могат да бъдат накарани или да напуснат или да започнат работа хората, които са свикнали нищо да не правят.

Да не говорим един докторант колко много хора изхранва и колко много средства струва на държавата след което да бъде абсолютно безполезен.