Митрополит Николай - пред църковен съд

Quoted post


Гост

#698

2016-07-21 10:06

Ами в другото село се орагнизираха сами да си съберат 50000 лева и да си ремонтират храма. Има големи злоупотреби с еврофондове. Друг е въпросът, че митрополията би могла да организира събиране на средства и доброволци навреме, за да се предотврати разрухата. Също би могла да даде много по-голяма гласност на злоупотребите и да окаже натиск върху управляващите. Може и директно да се сезират еврокомисари! В интернет данните им за контакт са достъпни за всеки.

На коментаторите по-горе - не всеки подписал тук е икуменист! Разколи имаме достатъчно, винаги ги яхат агенти, опортюнисти и хора отпаднали по канонични причини.

Отговори

Яяяяя,моля!

#702 Re:

2016-07-21 11:40:08

#698: -  

 Ама защо все от бедните миряни да се събират пари за ремонтите на църквите бе....които си купуват по една-две свещички,защото вдигнаха цените на свещите?Той отклонил толкова много пари от спечеления проект и ще чака бедните християни да събират пари за ремонт и то сериозен и на доста голям храм....а,бе ,пишете си ги,ей,така,без да влагате логика.....това малко селце с малко жители ли да събере пари за ремонта?О,Боже,Боже...а митрополията е беееедна,горката....парите за издръжка от продажбата на свещи в епархията къде са....защото попитайте колко се купува кг свещи от нея и колко се продава....нали митрополита има приятели масони,архонти,бизнесмени....да дадат дарение не за скъпите му коли,а за ремонт на някой храм като този в Чернозем....я,да си кажем нещата,каквито са!

Пламен Маринов

#800 Re: Ами като отказва парите-да се строят джамии

2016-07-24 06:20:00

#698: -  

 Ама защо все от бедните християни да се събират пари,когато има проекти за това,в случая и спечелен.Има много начини да се коригират нещата,но не са потърсени.Грехота е да се върнат такива пари и после шумно да се недоволства,че се строели джамии с такива пари.То излезе,че имамите са по-мъдри и по-оправни от имащия високо мнение за себе си митрополит Николай.Жалко,много жалко за това,което е направил Нека Бог го съди!