Подписка на учените, служителите и докторантите от БАН

Quoted post

kreten

#55 edin glupak pita

2016-02-07 17:43

nikoj dosega ne predlaga da se stachkuva:1. za ostavka na rykovodstvoto poradi umishleno nespravqne sys zadachite si   2. za iskane na adekvaten budjet za BAN ot korumpiranoto BG pravitelsvo .  

Zashto li e taka? 

Nima  vsicki spodelat nedostojnoto mnenie na Vodenicharov che ucheniet ne bivalo da stachuvat.  OK  - da mrat togava.

Ili iskate da izchakame s plam i usyrdie da se napravqt centrovete (za 350 000 000 lw) sled koeto da posledva logichnoto zakrivane na BAN.

O zabravih! Ta nali vse nekoj i drug akadimik i pensioner se nadava da zaraboti v tezi centrove s predstaviteli na mutro-!biznesa. A mladite - da guhat supata (kakto kazvat BG VIP personite). 

Zashto li zabravqme i izumitelniq fakt che nachelo na BAN v momenta stoqt dvama bivshi  ministri na naukta i obrazovanieto.

I nikoj ne komentirame vuprosa s kakyv moral sa preli tazi dluznost kato znaqt kak mutrite tretirat BAN. I kvo napraviha za BAN kat ministri.

Kakto kazva naroda :  pazi boze slepo da progleda  (spravka - scopus) .

E pone veche znam che ne samo az sym glupak....Mnogo sme

Отговори


Гост

#56 Re: edin glupak pita

2016-02-07 18:14:23

#55: kreten - edin glupak pita 

 ot latinica -> на кирилица http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php (е, и малко редактиране)

 

никой досега не предлага да се стачкува:1. за оставка на ръководството поради умишлено несправяне със задачите си   2. за искане на адекватен бюджет за БАН от корумпираното БГ правителсво .  

Защо ли е така? 

Нима  всички споделят недостойното мнение на Воденичаров, че учените не бивало да стачуват.  ОК  - да мрат тогава.

Или искате да изчакаме с плам и усърдие да се направят центровете (за 350 000 000 лв),  след което да последва логичното закриване на БАН.

О забравих! Та нали все некой и друг академик и пенсионер се надява да заработи в тези центрове с представители на мутро-бизнеса. А младите - да духат супата (както казват БГ ВИП персоните). 

Защо ли забравяме и изумителния факт, че начело на БАН в момента стоят двама бивши  министри на науката и образованието.

И никой не коментирам въпроса с какъв морал са приели тази длъжност, като знаят как мутрите третират БАН. И кво направиха за БАН кат министри.

Както казва народа :  пази боже слепо да прогледа  (справка - scopus) .

Е, поне вече знам,  че не само аз съм глупак....Много сме