Подписка на учените, служителите и докторантите от БАН

Quoted post

Друг гост

#15 Re: Re: Re:

2016-02-06 12:45

#7: срам - Re: Re:  

 Типично по балкански - някой се опитва да направи нещо, дори и малко, а в замяна получава критики. Това важи не само за БАН, а и за целия "народ". Ако не спрем да се лаем като бесни кучета, вместо да се подкрепяме, с нас е свършено.

Отговори

подкрепящ петицията!

#27 Re: Re: Re: Re:

2016-02-06 20:30:46

#15: Друг гост - Re: Re: Re:  

Да, колега, за съжаление, сте абсолютно прав - отдавна твърдя, че ако поне 15 % от енергията, която много хора хабят за д акритикарстват и, както казвате "да лаят като бесни кучета" срещу тези, които работят и се опитват да направят нещо за всички, щяхме да сме мноооого напред!

срам

#45 Re: Re: Re: Re:

2016-02-07 14:41:25

#15: Друг гост - Re: Re: Re:  

 Да, с вас така или иначе е свършено. И вие искате да си продължите агонията още малко, вместо да си отворите очите и ушите. Старият учен ви го е казал ясно, точно и нагледно, казал ви е и каква трябва да е петицията. А вие надменно се цупите, жалко.

Само да уточня - не съм аз под псевдонима "стар учен", не работя в БАН от много отдавна, но не рзбирам как не виждате очевадните неща и вместо да прочетете написаните основни възражения срещу петицията в тази си форма, да се възползвате от този форум, за да я преработите бързо, вие тропате с крак и ни разяснявате балканските манталитети.