Искаме доживотни присъди за убийците на осемнадесетгодишния Тодор

Quoted post


Гост

#6 Re:

2016-01-13 08:37

#4: Пламен -  

 А кой да го опере пешкира, роднините на починало момче ли, или някой други хора на който може да се случи същото нещо само защото някакви си " баровци" който са си повярвали само защото имат някаква ' изгоряла " автокъща могат да направят такова нещо само защото знаят че ще им се размине. 

Отговори

Пламен

#9 Re: Re:

2016-01-13 08:45:50

#6: - Re:  

 Имах предвид ще опере пешкира за всички подобни случай в държавата последните години, не за конкретния. Нека ги съдят, нека лежат 25 години до живот, все тая. Въпроса е, че това няма да реши по-големия проблем, и няма да спомогне да се избегнат подобни случай за в бъдеще.

Aris

#21 Re: Re:

2016-01-13 09:24:40

#6: - Re:  

 Алоу,Пламенчо.Изобщо не ме интересува тези двама измета как ще операт пешкира.Били са, убили са.Заслужават СМЪРТ ,немилостна СМЪРТ,а не оправданията на такъв като теб.И докато народът не започне скришом да избива подобни криминално проявени,няма да се оправим,а не да им ближе задниците и да им се възхищава.И аз бих ги подкрепила.Защото не искам да замина на работа и да ми се обади някой,че детето ми е мъртво заради такива.Ай сиктер!Не можеш да направиш забележка на някой,защото се мисли за недостижим и безсмъртен.Аман от разни пишльоивци,и не знам си какви.Такива НЕ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЯТ,камо ли да се разхождат по улицата сред нас.Това са потенциални убийци,както се доказа.СМЪРТ!!!!Какви доживотни присъди и да ги храня с моите данъци?Това да излезе от затвора и по един куршум в главата като на уличен помияр.Помиярът заслужава да живее,не тия.Подписвам петицията и ще я разпространя ,където мога.


Гост

#822 Re: Re:

2016-01-14 17:39:50

#6: - Re:  

 Ти си луд!