Одобрявате ли легализацията на марихуаната за медицински цели?

Quoted post

Онзи там

#8 Много назад....

2015-08-17 15:43

Москов , доказано е вече , че пушенето на марихуана е по-малко вредно от употребата на алкохол и цигари...фактически вредата не е от марихуаната , а от самото горене... Да не говорим за самите ефекти от марихуана и алкохол... Аз съм на 26 и от 3 години си вадя годишни рецепти В КАЛИФОРНИЯ, където си пуша , изпарявам , готвя и т.н. всеки ден (за марихуана говоря). Страничните ефекти са - смях , пица и добра компания от интелигентни младежи. В България обаче , не мога , щото някой си е решил че моя живот му принадлежи и начина по който аз си почивам от работа и ежедневие (на дивана) е опасен и заслужава затвор. Не ви ли е срам вече?

Ето и няколко факта:

ДИЛЪРИТЕ НЕ ИСКАТ ЛИЧНА КАРТА!!

ДИЛЪРИТЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ ПЕЧАЛБА!!

"СДЕЛКАТА" В ТЪМНАТА УЛИЧКА НЕ СЕ ОБЛАГА С ДАНЪЦИ!!

АЛКОХОЛА ВОДИ ДО АГРЕСИЯ  , МАРИХУАНАТА ВОДИ ДО ХЛАДИЛНИКА!!

НИКОЙ НЕ ЗНАЕ ТОЧНО КАКВИ ХИМИКАЛИ СА ИЗСИПАЛИ НА МАРИХУАНАТА ОТ УЛИЦАТА!!

РЕГУЛИРАНЕТО , ОБЛАГАНЕТО С ДАНЪЦИ И ПРАВИЛНИЯ НАЧИН НА ОТГЛЕЖДАНЕ В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ  ВОДЯТ САМО И ЕДИНСТВЕНО ДО ПОЗИТИВИ (СПАД НА ПРЕСТЪПНОСТ , ПАРИ ОТ ДАНЪЦИ , ДЕТО СЛЕД ТВА МОЖЕ ДА СИ ГИ ОТКРАДНЕТЕ, НОВИ РАБОТНИ МЕСТА  И ДР.)

ПОЗИТИВИТЕ ОТ РЕГУЛИРАНЕТО СА БЕЗГРАНИЧНИ КАТО ЦЯЛО...

 

Иначе аз лично си идвам всяка година в България да се видя с приятели, само дето те не останаха вече...Догодина като си дойда пак , и е същата мизерия , корупция , престъпност , селяния , побои , деградация , алкохолизъм и т.н. , просто ще продам каквото имам , ще си събера багажа  и ще отида в някоя нормална държава , както направиха много хора които познавам! И съветвам всеки млад човек , който чете т'ва да направи същото... (в Чехия е готино между другото)

 

Аа и ако чакате 60 годишните лелки в тия "агенции" да направят нещо, ще си почакате. Те работят на принципа "Винаги така сме си го правили". Еволюция в България - йок!

 

Айде чао и успех на всички , и без много надежди, българи сме все пак а за малцинствата никой не си мърда пръста! :)

Отговори

назад сме... доста

#93 Re: Много назад....

2015-08-20 12:27:07

#8: Онзи там - Много назад.... 

Много си прав с този си коментар!!!
Лошото е че самата тема е табу в България и трябва да се отворят очите на хората, които са съгласни с текущото нареждане на Марихуаната в списъка на "висока степен на риск за общественото здраве поради вредния ефект от злоупотребата с тях"..
А то видиш ли НЯМА 1 СМЪРТЕН случай от Марихуана... Има си статистки за смъртни случаи от алкохол и цигари примерно, които се продават свободно (всеки може да си го провери това....)
А да не говорим за купищата изследвания правени от пристижни университети и учени, които дават доказателство, че всъщност Марихуаната облекчава и спомага състоянието на тежко болни пациенти от един доста дълъг списък с болести (което пак разбира се всеки може да провери....)