Не искаме сцена в парка в Хиподрума

Quoted post


Гост

#25

2011-09-18 18:12

Porednata bezmislica ot pravitelstvoto da dade na priblijena firma na Boiko Borisov stroitelstvoto na bezmislena scena i bezmisleni tyrgovski obekti i pogubvaneto na edna ot malkoto ostanali gradinki tip (miniparkche) v hipodruma... vreme e da pokajem na Boiko Borisov CHe ne za tova glasuvahme za nego ...
Samozabravi se po byrzo i ot predshestvenicite si ... neka mu kajem Boiko Borisov Napravi neshto za horata prestani da im otnemash i malkoto koeto imat!!! Magistralite ne nosqt parite HORATA GI NOSQT!

Отговори

Брояч на души

#30 Re: Жител в кв.Хиподурма

2011-09-19 12:10:46

#25: -

Явно е, че мутри, сега вече наричани бизнесмени имат интерес към площите в кв.Хиподрума. Преди години едва успяхме да отблъснем акцията на мутрафоните да усвоят спортната площадка в другия край на парка. Явно интереса за там продължава да узрява, защото Общината не си помръдва пръста да я ремонтира... а там всяка вечер възрастни и деца играят футбол, устройват си торнири. Сега явно е ред на централната част на парка. Неофицияло, имало дарение към общината и то трябвало да се усвои. Ужас! По тази логика, някой може да поиска да построи ракетна площадка и под формата на дарение да се вменява на общинските съветници и на жителите на кв. Хиподрума, че им трябва такова съоръжение. Ако Общината има пари за 'усвояване' нека ремонтира спортните площи в парка (близо до площад Ручей пред блок 110).

Моля, ако някой има имената на общинските служители прокарващи идеята за приемане проекта за сцена в парка, както и имената на общинските съветници подкрепящи този позор, да ги публикува тук! Всеки по съвест ще прецени как да им се отблагодари.

P.S.

Днес 19.09.2011 от 18:00 ч зад сградата на ритуалната зала в парка, ще се състои протестен митинг, в защита на парка ни от посегателството на корумпирани общинари и алчни бизнесмени. Моля елате на протеста да спрем мутрафоните!