На децата ни не им трябват областни центрове и директори!

Quoted post


Гост

#79 Re: Re: Re: ангажирана

2015-02-10 14:37

#65: - Re: Re: ангажирана  

 Напразно вините ресурсните учители за т.н. агресия. Знам, че над 90 процента от тях желаят да излязат от системата на РЦ, но пишат във форумите и къде ли не, не по собстено желание. Познавам директори на РЦ, които нареждат на подчинените си какво и къде  да пишат, стриктно следят дали и какво са написали.А знаете ли как се събират подписките в защита на РЦ? По пощата си ресурсните специалисти получават разчертан списък, нарежда им се да го копират колкото се може в повече еземпляра, после директорът на РЦ събира подписанте списъци и стриктно отмята кой какво е предал. А някой да посмее да не предаде списъци!

 

Отговори


Гост

#81 Re: Re: Re: Re: ангажирана

2015-02-11 11:41:45

#79: - Re: Re: Re: ангажирана  

 Свидетели сме на това, виждали сме и въпросните списъци, но повярвайте- НЕ ВСЕКИ  ги подписва!!! Всеки има право да изразява свободно своето мнение, няма сила, която може да ни отнеме тази свобода- не и когато сме УБЕДНИ, че тези институции  НЕ РАБОТЯТ!!!

разочарована

#98 Re: Re: Re: Re: ангажирана

2015-02-21 11:32:38

#79: - Re: Re: Re: ангажирана  

 Под жестоките удари на специалистите от РЦ, тази безумна подписка пристигна и в училището, в което аз работя. И въпреки нежеланието ми да я подпиша, тичането ми наляво и надясно след подписката и стоенето като оса на главата на учителите, за да обяснявам защо аз няма да я подпиша, успяха да съберат няколко подписа, които се оказаха явно крайно недостатъчни и бях обвинена в агресивно поведение. По-късно колеги ми споделиха, че са ме подкрепили в подписката (ПОДКРЕПИЛИ СА МЕН) - представете си как са събрани подписите и как е обяснено на тези хора за какво иде реч в нея. Толкова съм възмутена, но и още повече надъхана да продължавам да се боря срещу безумиците им!!!