Против заселването със сирийци в Русе

Quoted post

Fallen

#12 Възмутен гражданин

2014-11-07 10:27

До тук е мита за "европейския град" на България Русе и неговите "граждани", тези хора са слаби и в момента се нуждаят от помощ. Що  за дебели се подписват в тази подписка и наричат себе си "граждани", вие не изпълвате тази дума със смисъл а само с место живеене. Апелирам към тези които все още има човечност НЕ ПОДКРЕПЯЙТЕ!!! Не се подавайте на провокации тези хора не са по различни от нас и нито са болни нито са тук за да вредят да им помогнем та един ден да може да се гордеем с поне една наша постъпка като общество.

Отговори

Милен

#13 Re: Възмутен гражданин

2014-11-07 11:02:36

#12: Fallen - Възмутен гражданин 

 Само дето са го хванали вчера със купена лична карта за 400 евро нали?Хайде сега се възмути повече!

Йордан Черкезов
Авторът на тази петиция

#26 Re: Възмутен гражданин

2014-11-08 09:58:28

#12: Fallen - Възмутен гражданин 

 Виж, не те знам в апартамент ли живееш или не. Но има много хора като майка ми, който цял един живот са работили, и живеят на сарини с мизерна пенсия и мизерно жилище, аз още повече съм възмутен !!!! Майка ми живее в Тракцията, сред цигани в мизерен квартал, а политиците се канят да дават на "бедните бежанци" дошли с куфари пари, блокчетата на Сръпчето......От това що не се възмутиш ?????

С особено мнение

#33 Re: Възмутен гражданин

2014-11-09 11:58:02

#12: Fallen - Възмутен гражданин 

 Европа е по-богата, да ги приема тя!Когато нашият стандарт се изравни с европейски, да ги разпределят равномерно из Европа....Не може тяхната издръжка да е по-скъпа от тази на нашите деца и възрастни съграждани!

Българин

#44 Re: Възмутен гражданин

2014-11-10 14:01:22

До помиярът, нарекъл себе си "Възмутен гражданин". Аз съм възмутен от такива долни манипулатори, обслужващи чужди интереси. Най-потърпевшите в Сирия са християните, а нито един такъв не е напуснал Сирия - остават там в районите, които се владеят от истинската сирийска армия на Башар Асад. Не е дошъл и нито един алаит (светски мюсюлманин). Та за какви "бежанци", за какви 5 лв си говорим!!!

 

 

 

Писнало ми е долни отрепки да изкривяват нещата. У нас идват гнусни, примитивни, нееволюирали създания, които нямат нищо общо с бежанци, нищо общо с европейската култура. САЩ, Израел и компания си водят войните, за да се разбягат мюсщлманите в района и да наводнят Европа. България с нищо не е виновна за случващото се в тези райони. След интервенцията през 2003 г. в Ирак 1,5 млн. християни бяха прогонени от Ирак. Групировката Ислямска държава се създаде под наблюдението и с помощта на САЩ - те бяха там до преди 2 г. Такава групировка не се суздава за 1-2 години.  И като говори за дебили тая мърша, дебили са тия, които се радват на глобализацията на света. Целта на войните е заграбване ресурсите на държавите, разбягване на мюсюлманите и наводняване на Европа с примати, като неизбежни ще се стигне да сблъсъци като се съберат на едно място представители на коренно различни култури, с коренно различни ценности, с коренно различен начин на живот. И после да идва НАТО, да ни умиротворява. Целта е претопяването, затриването на европесйките народи с рязани мангали, чиято раждаемост 2 двойно по-голяма от циганската. Отделно това са семействата на тия, воюващи в Сирия и Ирак. Идват све забулени маймуни. Много от тях не са от Ирак и Сирия - от Афганистан, от Алжир, от Мали и къде ли не - райони без военни действия. Освен това България трябва да мисли за националната си сигурност. В страната ни има 1700 джамии, като продължават да се строят още и още. Наближава моментът, когато християни и мюсюлмани ще се хванем гуша за гуша със строенето на още джамии и влизането на мюсюлмани у нас. България още кърви от турски ислямското робство. Ново малцинство, утре вече е привилегировано такова, защото единствената грижа на ЕС е създаването и обгрижването на малцинства. Имаме ЗИП по турски, ще вкарат и по арабски, кюрдкси, афганистански и т.н. Ще ни сложат и полумесец на знамето. Във военните конфликти определящ фактор е етнорелигиозният състав на населението – погледнете Украйна! Една страна, в която ционистите, глобалистите вкараха във война руснаци и украинци.

 

 

 

Отделно българите мизерстваме - ровим в контейнерите, стоим на студено, нямаме пари за лекарства и всяка болест може да ни прати на оня свят. Много от нас не помнят кога за последно не са яли истинска храна, не са ходили на театър или кино, на почивка. Децата ни износват дрехите на комшийските. За нас няма пари, а мангали ще храним. Тая възмутена мърша не казва нищо за това. И има наглостта и цинизма да говори за човечност!!! Нищо човечно и нищо българско няма в теб, измет продажна, манипулативна. Същата мърша като тая се изсипа вчера от Германия, за да маха оградата на границата ни. Добре, че МВР я спря.

 


Гост

#48 Re: Възмутен гражданин

2014-11-11 15:45:15

#12: Fallen - Възмутен гражданин 

 А ти предостави ли им помощ? Колко "бежанци" подслони и нахрани а? На чужд гръб и 100 "бежанеца" са малко.


Гост

#52 Re: Възмутен гражданин

2014-11-13 14:12:37

#12: Fallen - Възмутен гражданин 

 Дъблин II - регламент на Съвета на ЕС

Незаконно влизане на територията на ЕС
Чл.10 Търсещият убежище е влязъл незаконно на територията на ЕС през територията на дадената държава .
Незаконно пребиваване 
Чл.12 Държавата съзнателно е толерирала нелегалното пребиваване на търсещия убежище на територията си .
Член 32 и 33 от Женевската Конвенция ангажират държавите ,страни по Конвенцията , да не връщат по какъвто и да е начин бежанец , в държава в която животът му може да бъде застрашен . В текста не се предвиждат никакви изключения от това правило на основа на защита на национална сигурност или на обществения ред . http://www.nbu.bg/…/de…/pravo/llaw_journal/32011/nomer_7.pdf