Против заселването със сирийци в Русе

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Против заселването със сирийци в Русе

Йордан Черкезов
Авторът на тази петиция

#26 Re: Възмутен гражданин

2014-11-08 09:58

#12: Fallen - Възмутен гражданин 

 Виж, не те знам в апартамент ли живееш или не. Но има много хора като майка ми, който цял един живот са работили, и живеят на сарини с мизерна пенсия и мизерно жилище, аз още повече съм възмутен !!!! Майка ми живее в Тракцията, сред цигани в мизерен квартал, а политиците се канят да дават на "бедните бежанци" дошли с куфари пари, блокчетата на Сръпчето......От това що не се възмутиш ?????

Йордан Черкезов
Авторът на тази петиция

#27 Re:

2014-11-08 10:03

#14: -  

 Така е, настоява се, с молби само за никаде не става !! Ние русенци, винаги сме настоявали, не сме се молили !!!!

Йордан Черкезов
Авторът на тази петиция

#28 Re: Мега, мега глупост!

2014-11-08 10:13

#17: Иво - Мега, мега глупост! 

 Така е Иво, натрапват ни ги.......Защо в Турция не останат, а???? Отговор, защото не им ги натрапват техните политици ........ България е християнска държава, не мюсюлманска, не е същото да ядеш боб яхния с овчо, нали!!!!! Е как тогава в християнска държава Европа натиква мюсюлмани, защо не ги прати по другите държави ???? Без да ми отговаряш ще ти кажа, за да запушат УСТАТА на една християнска държава с мюсюлмани,е за това е...Само че, самата Европа криво си е направила сметката, пуска на самата си граница хора дето утре самите те ще затрият тази Европа (не че ми харесава Европа),но това е положението......Имаме си наши вътрешни проблеми който трябва да решим на първо място !!!!!  Така че Мега Глупостите ги дрънкаш ти, не някой друг......

Йордан Черкезов
Авторът на тази петиция

#29 На вниманието на всички коментиращи !

2014-11-08 10:39

Вижте, който не е съгласен с петицията, просто да не гласува и да не добавя БИСЕРИТЕ си, чели сме много такива къде ли не . Другото което е че тук се обсъжда една чисто българска и патриотична позиция за която всеки един чувстваш се българин е валидна ! А до колкото "милосърдието" на някой пишман българи ще им кажа само едно, на времето давахме на много страни огромни заеми, някой от тези страни върнали ги ????? Не, и няма и да ги върне защото на тях не им пука за нас..........А колкото до сирийци, мирийци, едно е ясно, проблеми създават в цяла България, имат такава религия която е ОПАСНА за държава като нашата (вече го правят по Варна в джамиите,има записали са се "българи" мюсюлмани в армията им), другото е че никой от вас защитниците и "милостивите" не знае какви са що са, нали, но защитавате нещо което не знаете .....Друг е въпроса за нашите българи мюсюлмани в Азия и каде ли не, но ние за тях знаем кой са и за това ги защитаваме и си ги искаме, те са част от нашето население !!!!! А тях някой съжелявали ги в техните райони, не, мачкат ги като гниди, е тога в Бесарабска България, банатските българи, това другите по Азия, някой да ги е признал че са българи.....Ама иначе много мозъци тук и много протести срещу петицията....Вие "скъпи" "умуващи" защитници, знаете ли въобще какво искате от живота а и за децата си ?????? Може би да им сложите фереджета, чалми или да ги пратите с ваша благословия да се бият с ислямистите на едно, а??????? И въобще вие българи ли сте, не се знае, пишете с фалшиви имена давате "акъл"...........ВИЕ ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВАТЕ ОТ СЕБЕ СИ, ЧЕ ЖИВЕЕТЕ И СЕ ХРАНИТЕ ОТ ХЛЯВА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД А В СЪЩОТО ВРЕМЕ СЕ ПРАВИТЕ НА МАЙКА ТЕРЕЗА И ГО ПРЕДАВАТЕ ПО НАЙ-БЕЗПАРДОНЕН НАЧИН........А на патриотите и милеещите за нашата Родина, искам да кажа да разпространяват тази петиция,защото най-малкото ще предизвикаме да ни обърнат внимание, но само ако сме много, както петицията за премахването на ДПС !!!!! България е нашата майка,ако НИЕ не я защитим,то другите, майката ни ще разплачат ,и го правят вече заради продажни българи който допускат това..........И онези дето се се взират в грешките на другите, нека първо разпитат техните роднини, дали пък и те не са грешка на природата !!!!!! Че то от такива "безгрешни" ни е такова дереджето.......

Йордан Черкезов
Авторът на тази петиция

#30 Каква е разликата от нашите мюсюлмани и тези дето са нарушители на границата ни

2014-11-08 13:22

Аз съм живял с мюсюлмани, комшии ми бяха и добри приятели, те даже се срамуваха че ги имат за нещо различно и че селото от къде беше родом комшийката не се е говорило български и не са се учили да го пишат.Комшията го знам и сега като "Петрето", така и не научих "турското" му име, а жена му се казваше Надя, на турски и викаха Неждие, и тя самата казваше за някой българи комшии (бабите), че не и викали Надя а Неждие, макар че тя винаги се представяше с българското си име, викаше 'Тея що са подмазват така" ! Те предпочитаха да се събират с нас българите комшии, на една Нова година бяхме заедно с тях (нас предпочетоха за празника),плюеха даже такива от тях дето само турчеят и се надуват. Така че не става въпрос тука за религия и принадлежност, става въпрос за една голяма опасност от сирийците, те не са нито бг, граждани нито нещо друго, те са хора без права нахълтали в друга държава под претекст че са "бежанци". Въпроса е такъв, нормално ли е в една държава като нашата, то дето не сме мюсюлмани по конституция, а че и най-бедната в Европа, да ги настаняват нашите политици ????? При положение че ТЕ (политиците) самите не са и не знаят как да решат социалния проблем на самите български граждани, и че постоянно някой спекулира с пенсиите на старите хора и са ги докарали до умиране от глад, е питам, това ли е "милостта" към човека,значи милост за българите в България няма, умират от глад безработни, пенсионери също,е сега дайте да сме "милостиви към престъпници нарушили границата ни и дето не ги знаем какви са що са ????? Бе малко се напънете да мислите преди да "укорите" някой за това че мисли !!!! Някой от българите (казвам българи, за да подчертая кой, но не и че са точно българи), безмозъчно действат, като дали заради партии или нещо друго, подриват устойте на страната, умишлено.......Тогава питам аз, кой ни е ВИНОВЕН, Европа ли, политиците ли, или самите ние че допускаме България да е разграден двор ?????


Гост

#31

2014-11-08 14:16

Аз и моето семейство БЛАГОДАРИМ на Йордан Черкезов, че е започнал тази много важна петиция!!!

Ние разбира се гласувахме, чащото не искаме нашата прекрасна Родина да се превърне в ориенталска нецивилизована страна. Ние сме от София и там вече е страшно, залято е с подобни - да те е страх да ходиш по улиците на собствения си квартал..а тези всички  не са емигранти, минали са през Турция и по закон трябва да се връщат обратно...В Сирия не е опасно, защото там имаме доста познати и те си седят, работят и учат в страната..  


Гост

#32

2014-11-08 15:22

Да българските политици от последните 25 год са абсолютни предатели. Те всичките работят за чужди интереси, ако не ми вярвате... сами вижте до какво ни докараха... Как ще приемат чужди елементи, без паспорти и документи за самоличност, ще ги настаняват, ще се грижат добре за тях, а самите българи ще живеят в невероятна мизерия, ще се палят, самоубиват, ще напускат родината и семействата си и правит няма да ги е еня за тях, напротив правят всичко този унищожителен процес да продължава и се задълбочава..Все пак е обнадеждаващо, че все повече българи виждат и разбират ситуацията, в която се намираме..Четох, че сирийци и др, 'нещастни'емигранти отказват работа, ако не им се плаща поне по 1000 лв мес. заплата,,когато българите работят за 300 лв. на месец.

С особено мнение

#33 Re: Възмутен гражданин

2014-11-09 11:58

#12: Fallen - Възмутен гражданин 

 Европа е по-богата, да ги приема тя!Когато нашият стандарт се изравни с европейски, да ги разпределят равномерно из Европа....Не може тяхната издръжка да е по-скъпа от тази на нашите деца и възрастни съграждани!


Гост

#34

2014-11-09 14:14

'' тяхната издръжка да е по-скъпа от тази на нашите деца и възрастни съграждани!''

Така е, и по цял свят издръжката на емигрантите не е по-скъпа от тези на местното население, даже напротив, местното население има повече соц. придобивки и права, което е нормално. Европа не иска повече емигранти, особено от африка, азия, близкия изток, защото си има много, а и много проблеми й доставят... И за подписах петицията.


Гост

#35

2014-11-09 17:08

Който иска да заселва сирийци в Русе или други български градове да си ги засели в дома си

Гост

#36

2014-11-09 20:10

Това са емигранти вкарвани с цел,бъдещи гласоподаватели за ДПС с цел ислямизация на България....Вън ДПС от властта и тоталан забрана като партия...

Гост

#37

2014-11-09 20:12

Вън емигрантите(джихадисти)от България...!!!

Гост

#38

2014-11-09 20:50

''Това са емигранти вкарвани с цел,бъдещи гласоподаватели за ДПС с цел ислямизация на България....Вън ДПС от властта и тоталан забрана като партия...''

Da tova izglejda mnogo veratno i ysileno se raboti v tazi nasoka:(

Fallen

#39 Re: Re: Re: Re: Възмутен гражданин

2014-11-10 06:23

#24: Милен - Re: Re: Re: Възмутен гражданин 

 Това че искат да лежат на наш гръб в личен разговор ли ти го казаха или има официална позиция общо неизвестна :) имал съм контакт със сирийци преди 4-5 години за мен бяха изключително светски хора, дори и с различна религия ако им бъде предоставен шанс смятам че биха донесли много дивиденти на нашето "общество" (да не кажа сган) това е възможност за България надявам се да не бъде проспана и на  най-високо държавно ниво. 


Гост

#40

2014-11-10 09:18

Aко сa сaмо християни БЕЖAНЦИ

нищо против . Но въпросa е тaм???/? нaйстинa ли всички " бежaнци" сa тaкивa?? Кaк " богaтите европейски" държaви сa определили бройкa и условие ,,,,,,,СAМО ХРИСТИЯНИ ?????
Милен

#41 Re: Re: Re: Re: Re: Възмутен гражданин

2014-11-10 10:05

#39: Fallen - Re: Re: Re: Re: Възмутен гражданин 

 Познавам поне 20 Сириеца,дори шеф ми е бил Сириец,това са хора дошли да правят бизнес във България.Във Русе имаше много и не само там но нямат нищо общо със сегашните които прииждат на талази без документи,платили по 3-4000 долара да ги вкарат незаконно във страната.1100 лева е издръжката на един от тях за месец,досега са дадени над 300 млн. лева а от ЕС сме получили само 6 млн!!!Значи на кой гръб лежат????Откъде са извадени тези пари?Защо на вместо това не се преработи толкова години мястото определено за лагер да бъде за бездомните например????Но неее,там няма пари за лапане за това не се прави.Какво ги интересува тях че една голяма част от Българите няма къде да живеят.


Гост

#42

2014-11-10 11:16

"Не я унищожавайте със сирийски бежанци, в Европа има достатъчно място за тях, от колкото в малка и ограбена България, кадето сме най вече християни ! Защо ни натрапват политиците бежанци и то мюсюлмани ? На повечето емигранти родителите им са сами, и не искаме един ден да разберем че са били ограбени или не дай си Боже, убити от сирийци . Ако искате русенци да ви обичат и ценят, а и пак да ви избират, подайте им ръка, те няма на следващите избори да ви забравят ! Молим ви, бъдете човеци на първо място преди политици ! Русе не заслужава такава участ ! Все повече страната ни се поставя на колене, имаме вътрешни социални проблеми и такива "милостини" за "бежанци" дошли с куфари пари, няма как да не ни ядоса и възпротиви когато наши родители мизерстват с оскъдна пенсия (175 лв.), а са се трудили цял един живот, и да не казваме в какви условия живеят (в квартали който са завзети от цигани и има бараки и колиби на вред, пример: ТРАКЦИЯТА), което е срамота за българските политици което (правят за хора който не само че са нарушители на държавната ни граница, а така също и не са граждани на тази страна и нямат никакви права, а ги поставят на едно много по добро социално положение,от колкото самите граждани на България..." Вън всички "бежанци" от България! Странта ни е пред фалит, с всеки ден, ставаме все по-зле Нямаме финансовата възможност да издържаме и "бежанци". В Европа да си гледат и хранят , щом толкова ги обичат!

Гост

#43

2014-11-10 12:40

Преди да се вкарват нелегални емигранти в страната, да се помисли за българското население, тези пари да отиват за създаване на работа на българите и за техна издръжка. Даже при комунизма политиците се отнасяха много по-добре към българите и България...Кой и защо иска да унищожи България??? Икономическото положение на Сирия е много по-добро от това на България...или болен здрав носи;( Позор.

Българин

#44 Re: Възмутен гражданин

2014-11-10 14:01

До помиярът, нарекъл себе си "Възмутен гражданин". Аз съм възмутен от такива долни манипулатори, обслужващи чужди интереси. Най-потърпевшите в Сирия са християните, а нито един такъв не е напуснал Сирия - остават там в районите, които се владеят от истинската сирийска армия на Башар Асад. Не е дошъл и нито един алаит (светски мюсюлманин). Та за какви "бежанци", за какви 5 лв си говорим!!!

 

 

 

Писнало ми е долни отрепки да изкривяват нещата. У нас идват гнусни, примитивни, нееволюирали създания, които нямат нищо общо с бежанци, нищо общо с европейската култура. САЩ, Израел и компания си водят войните, за да се разбягат мюсщлманите в района и да наводнят Европа. България с нищо не е виновна за случващото се в тези райони. След интервенцията през 2003 г. в Ирак 1,5 млн. християни бяха прогонени от Ирак. Групировката Ислямска държава се създаде под наблюдението и с помощта на САЩ - те бяха там до преди 2 г. Такава групировка не се суздава за 1-2 години.  И като говори за дебили тая мърша, дебили са тия, които се радват на глобализацията на света. Целта на войните е заграбване ресурсите на държавите, разбягване на мюсюлманите и наводняване на Европа с примати, като неизбежни ще се стигне да сблъсъци като се съберат на едно място представители на коренно различни култури, с коренно различни ценности, с коренно различен начин на живот. И после да идва НАТО, да ни умиротворява. Целта е претопяването, затриването на европесйките народи с рязани мангали, чиято раждаемост 2 двойно по-голяма от циганската. Отделно това са семействата на тия, воюващи в Сирия и Ирак. Идват све забулени маймуни. Много от тях не са от Ирак и Сирия - от Афганистан, от Алжир, от Мали и къде ли не - райони без военни действия. Освен това България трябва да мисли за националната си сигурност. В страната ни има 1700 джамии, като продължават да се строят още и още. Наближава моментът, когато християни и мюсюлмани ще се хванем гуша за гуша със строенето на още джамии и влизането на мюсюлмани у нас. България още кърви от турски ислямското робство. Ново малцинство, утре вече е привилегировано такова, защото единствената грижа на ЕС е създаването и обгрижването на малцинства. Имаме ЗИП по турски, ще вкарат и по арабски, кюрдкси, афганистански и т.н. Ще ни сложат и полумесец на знамето. Във военните конфликти определящ фактор е етнорелигиозният състав на населението – погледнете Украйна! Една страна, в която ционистите, глобалистите вкараха във война руснаци и украинци.

 

 

 

Отделно българите мизерстваме - ровим в контейнерите, стоим на студено, нямаме пари за лекарства и всяка болест може да ни прати на оня свят. Много от нас не помнят кога за последно не са яли истинска храна, не са ходили на театър или кино, на почивка. Децата ни износват дрехите на комшийските. За нас няма пари, а мангали ще храним. Тая възмутена мърша не казва нищо за това. И има наглостта и цинизма да говори за човечност!!! Нищо човечно и нищо българско няма в теб, измет продажна, манипулативна. Същата мърша като тая се изсипа вчера от Германия, за да маха оградата на границата ни. Добре, че МВР я спря.

 

Българин

#45 Време е да се събудим и реагираме!

2014-11-10 14:03

abcdef

До помиярът, нарекъл себе си "Възмутен гражданин". Аз съм възмутен от такива долни манипулатори, обслужващи чужди интереси. Най-потърпевшите в Сирия са християните, а нито един такъв не е напуснал Сирия - остават там в районите, които се владеят от истинската сирийска армия на Башар Асад. Не е дошъл и нито един алаит (светски мюсюлманин). Та за какви "бежанци", за какви 5 лв си говорим!!!

 

Писнало ми е долни отрепки да изкривяват нещата. У нас идват гнусни, примитивни, нееволюирали създания, които нямат нищо общо с бежанци, нищо общо с европейската култура. САЩ, Израел и компания си водят войните, за да се разбягат мюсщлманите в района и да наводнят Европа. България с нищо не е виновна за случващото се в тези райони. След интервенцията през 2003 г. в Ирак 1,5 млн. християни бяха прогонени от Ирак. Групировката Ислямска държава се създаде под наблюдението и с помощта на САЩ - те бяха там до преди 2 г. Такава групировка не се суздава за 1-2 години.  И като говори за дебили тая мърша, дебили са тия, които се радват на глобализацията на света. Целта на войните е заграбване ресурсите на държавите, разбягване на мюсюлманите и наводняване на Европа с примати, като неизбежни ще се стигне да сблъсъци като се съберат на едно място представители на коренно различни култури, с коренно различни ценности, с коренно различен начин на живот. И после да идва НАТО, да ни умиротворява. Целта е претопяването, затриването на европесйките народи с рязани мангали, чиято раждаемост 2 двойно по-голяма от циганската. Отделно това са семействата на тия, воюващи в Сирия и Ирак. Идват све забулени маймуни. Много от тях не са от Ирак и Сирия - от Афганистан, от Алжир, от Мали и къде ли не - райони без военни действия. Освен това България трябва да мисли за националната си сигурност. В страната ни има 1700 джамии, като продължават да се строят още и още. Наближава моментът, когато християни и мюсюлмани ще се хванем гуша за гуша със строенето на още джамии и влизането на мюсюлмани у нас. България още кърви от турски ислямското робство. Ново малцинство, утре вече е привилегировано такова, защото единствената грижа на ЕС е създаването и обгрижването на малцинства. Имаме ЗИП по турски, ще вкарат и по арабски, кюрдкси, афганистански и т.н. Ще ни сложат и полумесец на знамето. Във военните конфликти определящ фактор е етнорелигиозният състав на населението – погледнете Украйна! Една страна, в която ционистите, глобалистите вкараха във война руснаци и украинци.

 

Отделно българите мизерстваме - ровим в контейнерите, стоим на студено, нямаме пари за лекарства и всяка болест може да ни прати на оня свят. Много от нас не помнят кога за последно не са яли истинска храна, не са ходили на театър или кино, на почивка. Децата ни износват дрехите на комшийските. За нас няма пари, а мангали ще храним. Тая възмутена мърша не казва нищо за това. И има наглостта и цинизма да говори за човечност!!! Нищо човечно и нищо българско няма в теб, измет продажна, манипулативна. Същата мърша като тая се изсипа вчера от Германия, за да маха оградата на границата ни. Добре, че МВР я спря.

 

 


Гост

#46

2014-11-10 18:14

''Отделно българите мизерстваме - ровим в контейнерите, стоим на студено, нямаме пари за лекарства и всяка болест може да ни прати на оня свят. Много от нас не помнят кога за последно не са яли истинска храна, не са ходили на театър или кино, на почивка. Децата ни износват дрехите на комшийските. За нас няма пари, а мангали ще храним. Тая възмутена мърша не казва нищо за това. И има наглостта и цинизма да говори за човечност!!! Нищо човечно и нищо българско няма в теб, измет продажна, манипулативна. Същата мърша като тая се изсипа вчера от Германия, за да маха оградата на границата ни. Добре, че МВР я спря.''

Taka e, no nali tezi, koito ni dovedoha do tova plachevno sastoyanie jiveyat dobre, sega i drygi navlezi vodyat. savsem da ni zatriyat,,, tove li e demokrazia hahahaha

 


Гост

#47

2014-11-11 02:24

Не само в Русе,никъде в България не трябва да се допускат бежанци от Сирия!

Гост

#48 Re: Възмутен гражданин

2014-11-11 15:45

#12: Fallen - Възмутен гражданин 

 А ти предостави ли им помощ? Колко "бежанци" подслони и нахрани а? На чужд гръб и 100 "бежанеца" са малко.


Гост

#49

2014-11-11 16:09

''А ти предостави ли им помощ? Колко "бежанци" подслони и нахрани а? На чужд гръб и 100 "бежанеца" са малко.''

Защо да предостави помощ, като той/тя явно от тях печели;)))) Има много начини да се печели и то много добре, от т.нар. бежанци.. Разбира се много от тези начини са незаконни:(, но нека сега да не хммм издребняваме, важното са паретата...и ще пише момчето/момичето още много такива бисерчета;)))))

 

 


Гост

#50

2014-11-12 03:59

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4421010

Ето как сирийци минават Турция и вместо да останат там, прегазват реката и границата на България, която никой не пази по заповед на правителството, и се озовават в Бтлгария. При такива случаи сирийците биват веднага или за 24 часа връщани в страната от която са минали, за да стигнат до България - това са международни закони и се спазват по цял свят...