Правосъдие за собствениците на кобилата при метрост. Г.М.Димитров

Quoted post


Гост

#146

2014-09-26 20:49

Знам че циганите не обичат животни,даже има поговорка "да не си цигански кон"Не само че бях потресена но не можах да заспя.Живея в западен парк и съм свидетел на ежедневен побои на коне, ужасно е.За мен коня е равен на човек.

Отговори

Хрис

#178 Re:

2014-09-27 09:45:08

#146: -  

Че си потресена разбахме, подозираме също така, че имаш нежно сърце. И като си ставала свидетел на ежедневен тормоз над животните КАКВО НАПРАВИ???? Предприе ли нещо???

Миличка, не приемай коментара ми като обиден или негативен, не това целя. Приеми го като провокация. И теб, и всички останали пасивни състрадателни души, МОЛЯ ВИ! ПРЕСТАНЕТЕ да бъдете ПАСИВНИ състрадатели! Престанете просто да гледате отстрани какви неща се случват и само да цъкате с език, да се възмущавате или просълзявате! Така и така емоционално сте взели участие в сценката, която наблюдавате... РЕАГИРАЙТЕ! Никой не ви кара да ходите да биете циганина, който налага коня, детето наркоман, което тормози майка си, пияният съсед, който бие жена си, немърливата майка, която оставя детето си да реве... НИКОЙ не очаква от вас сами да отидете и да разрешите проблема с ръкопашен бой. Просто бъдете дейни! Звънете, сигнализирайте, запалете шибаната социална мрежа ако трябва, просто направете нещо, което би могло да СПРЕ нещото, на което сте станали свидетел.

Спрете с хленченето и неефективната проява на съпричастност! Действайте!!!