Петиция за възрастов праг за получаване на помощи при бременност

Quoted post

м

#480 Re:

2014-07-08 20:15

#1: Георги Мавридис -

И как така родителите на малолетната майка ще взимат детски за нея? - Евентуално ходи на училище? Защото това е изискване за получаване на детските добавки.

Неработеща  и непълнолетна майка /бяла,зелена или пембяня/ не взема ли тези пари? С изключение на тези от евромата.

Според вас само ромите раждат непълнолетни. Това не може да е вярно. Познавам толкова майки, завършили-недозавършили средно училище, без един ден трудов стаж. И това не е от днес. 16-17 годишни майки българки винаги е имало.

Смятата, че без тези пари ромите ще имат по-малко деца. Ограничаване на раждаемостта? По този изкуствен начин? И защо вие ще решавате кой колко деца ще има?

Е, ако  трябва да се внушава расова дискриминация и социално напрежение -  това е друго нещо.

 

Отговори


Гост

#488 Re: Re:

2014-07-18 05:43:03

#480: м - Re: Смятата, че без тези пари ромите ще имат по-малко деца. Ограничаване на раждаемостта? По този изкуствен начин? И защо вие ще решавате кой колко деца ще има?

Не сме ние :) .Такива мащабни експерименти са правени през 80-те години на миналия век и са описани в книгата на Атанас Гълабов "Световната конспирация срещу здравето".Разказвам по памет: под егидата на СЗО и ООН в страни с неконтролируема раждаемост като Никарагуа,Конго, правят планови имунизации срешу тетанус само на жените в детеродна възраст от 12-49 години.Само че ваксината е била кръстосана с хориогонадотропин--хормон,който се отделя при забременяване и служи за задържане на плода.Внесен предварително, организма изработва антитела срещу него и при последваща бременност имунитета разпознава плода като чуждо тало и го унищожава.Били са инжектирани няколко милиона жени,а правителствата са приели ваксинацията без проверки,защото е била одобрена от СЗО и ООН.Така че отдавна има  разработени методи на световно ниво,от световни,уж хуманитарни организации.


Гост

#491 Re: Re:

2014-07-19 16:25:39

#480: м - Re:

Ще прщаваш, но малолетните майки от български произход са в пъти по-малко от ромските такива. Те са по-скоро изключение. Имам съседче, на 14, колкото сина ми. Вече има бебе. Не ходи на учлище. Защото е майка и защото е момиче. Тя така каза. "Бащата" е на 15г. Ходи на училище, колкото да му видят очите и да му пишат някакви оценки, без да са го изпитвали. При циганите това е масово.

И да - ако им резнат помощите, определено ще спрат да раждат. Залагам на това. Има хора социално слаби. Всеки може да изпадне в такова положение. и затова сме хора, с държавност, общество, да си помагаме. Но когато това ти стане начин на живот вече е престъпление.

Ромите са напаст. Навсякъде са. Лошо няма. Но в България има въведени някакви закони, ред, норми, правила... трябва да се спазват от всички. Ако не им харесва, да си ходят. А не да сеят беззаконие.

И да - като животни са. Има и изключения. Но масово са такива. Децата им за тях са средство за получаване на доходи. Като завее зимата, за два сопола влизат в болница и седят без причина дълго. Защото са на топло и имат безплатна храна. Всяко второ циганче е с пенсия за инвалидност. Ай сиктир, бе!!! А в същото време моето дете дълги години страдаше от тежки ларингити с дихателна недостатъчност, два пъти почти ми умря в ръцете... но нито на беплатен санаториум го пратиха, нито го хоспитализираха, за песния да не говорим.

Не съм расист. Не ми пречи, че са черни, дори се интересувам от културата и езика им. Но не ги понасям. Когато започнат да спазват правилата, нямам против да живея с тях. Но докато живеят като паразити и крадат - не ги искам, ненавиждам ги.