Против отравянето на България.Chemtrails.

Quoted post


Гост

#232 #R231Re

2011-06-27 07:49

Ей приятел, не си губи времето с това говедо. Тоя е циментова глава, в която нищо не влиза. Доказателствата за замърсяването са налице, Те са пред очите ни:
1. При ясно време цветът на небето вече не е ясно син а мръсно син.
2. При съвсем ясно нощно небе половината от звездите вече не се виждат. Виждат се само най-ярките но и те са размазани.
3. През деня при чисто небе, до хоризонта небето е много по-светло (почти бяло) в сравнение с останалата част към зенита.
4. Имах възможност да наблюдавам една самолетна диря с дължина от Враца до Видин, докато пътувах с влака. В продължение на час и половина тя се оформи като широка пухкава облачна лента, но този облак стоеше точно на линията по която бе минал самолета. Само идиот може да приеме, че това се дължи на кондензните пари от двигателя на самолета.
5. На този етап не трябва да се вземат проби от почвата. Най-добрият "уловител" на микрочастиците във въздуха е повърхността на язовирите. Оттам трябва да се вземат проби, но хрътките не го направиха.

Отговори


Гост

#233 Re: #R231Re

2011-06-27 12:29:12

#232: - #R231Re

Циментовите глави сте вие. Такава злоба и бяс срещу истината говорят само едно, вие сте фанатици.

По точките:
1. Цветът на небето не е и не може да е никакъв критерии за химичния състав на атмосферата. Освен това на различни места той се различава, взависимост от надморската височина, метеорологичните условия и най-вече височината на слънцето спрямо хоризонта. Мръсносин цвят небето няма, освен в главите на манипулаторите. Снимките от миналото не се различават по нищо от това което виждамне днес. Значи лъжете като цигани.

2. Над градовете съществува т.нар. светлинно замърсяване, това е осветеността от градските светлини, заради която по-слабо ярките небесни обекти не се виждат. За това от време оно астрономическите обсерватории се правят в слябонаселени и най-вече слабоосветени райони. Оптическите свойсва на атмосферата зависят и от влажността, за това през лятото са по-лоши отколкото през зимата. И все пак нощем в планината звездното небе е изключително подробно. Най-важното е, че само тъпаците не знаят, че броя на звездите видими в небето никога не е един и същ и не може да бъде, зависи от увеличението с което се наблюдава. Това пак е аргумент за тъпаци.

3. Винаги е било така, около хорзонта осветеността винаги е по-различна, заради ъгъла под който виждаме светлината и положението на слънцето. Много тъп аргумент на човек който не си е вдигал погледа от чашата цял живот.

4.Устойчивите и разпръскващите се кондензационни следи са явление което се изучава от метеорологията. Кондензационните следи не се образуват от изгорелите самолетни газове, а от атмосфетната влага, като самолетните газове и турболенцията зад самолета само инициират началото на кондензацията. В зависимост от температурата и най-вече от наситеността на влагата процесът може да не се случи изобщо, може да се случи в различна степен, като при изключително висока влажностз а съответната температура може да предизвика начало на образуване на естествени перести облаци, които да се разпрострат по цялото небе.  Само че тъпаците предпочитат лесните обяснения, които имат страшна и шикираща обвивка.

5. На този етап най-добре е да се обърне внимание, че устойчивите кондензационни следи датират още откак има високо летящи самолети. Има снимки и стари филми, на които това си личи. А ако искате да докажете пръскане, най-лесно е да се вземе проба от въздуха през тъпите ви муцуни и да се изследва в обикновена лаборатория срещу няколко лева. Лабораториите от регионалните инспекции по околната среда непрекъснато предлагат данни за замърсяването на въздуха и не показват никаквъи замъурсявания освен тези от тецовете, промишлеността, пътния трафик и запрашеността.

Това което направиха Хрътките е да ви ходят по акъла, това поискахте, това изследваха. И понеже вече разбраха колко сте зле и че не разбирате нито от дума нито от разум, а сте едни луди фанатици без мозък, вече не им се занимава с вас.