Против отравянето на България.Chemtrails.


Гост

/ #233 Re: #R231Re

2011-06-27 12:29

#232: - #R231Re

Циментовите глави сте вие. Такава злоба и бяс срещу истината говорят само едно, вие сте фанатици.

По точките:
1. Цветът на небето не е и не може да е никакъв критерии за химичния състав на атмосферата. Освен това на различни места той се различава, взависимост от надморската височина, метеорологичните условия и най-вече височината на слънцето спрямо хоризонта. Мръсносин цвят небето няма, освен в главите на манипулаторите. Снимките от миналото не се различават по нищо от това което виждамне днес. Значи лъжете като цигани.

2. Над градовете съществува т.нар. светлинно замърсяване, това е осветеността от градските светлини, заради която по-слабо ярките небесни обекти не се виждат. За това от време оно астрономическите обсерватории се правят в слябонаселени и най-вече слабоосветени райони. Оптическите свойсва на атмосферата зависят и от влажността, за това през лятото са по-лоши отколкото през зимата. И все пак нощем в планината звездното небе е изключително подробно. Най-важното е, че само тъпаците не знаят, че броя на звездите видими в небето никога не е един и същ и не може да бъде, зависи от увеличението с което се наблюдава. Това пак е аргумент за тъпаци.

3. Винаги е било така, около хорзонта осветеността винаги е по-различна, заради ъгъла под който виждаме светлината и положението на слънцето. Много тъп аргумент на човек който не си е вдигал погледа от чашата цял живот.

4.Устойчивите и разпръскващите се кондензационни следи са явление което се изучава от метеорологията. Кондензационните следи не се образуват от изгорелите самолетни газове, а от атмосфетната влага, като самолетните газове и турболенцията зад самолета само инициират началото на кондензацията. В зависимост от температурата и най-вече от наситеността на влагата процесът може да не се случи изобщо, може да се случи в различна степен, като при изключително висока влажностз а съответната температура може да предизвика начало на образуване на естествени перести облаци, които да се разпрострат по цялото небе.  Само че тъпаците предпочитат лесните обяснения, които имат страшна и шикираща обвивка.

5. На този етап най-добре е да се обърне внимание, че устойчивите кондензационни следи датират още откак има високо летящи самолети. Има снимки и стари филми, на които това си личи. А ако искате да докажете пръскане, най-лесно е да се вземе проба от въздуха през тъпите ви муцуни и да се изследва в обикновена лаборатория срещу няколко лева. Лабораториите от регионалните инспекции по околната среда непрекъснато предлагат данни за замърсяването на въздуха и не показват никаквъи замъурсявания освен тези от тецовете, промишлеността, пътния трафик и запрашеността.

Това което направиха Хрътките е да ви ходят по акъла, това поискахте, това изследваха. И понеже вече разбраха колко сте зле и че не разбирате нито от дума нито от разум, а сте едни луди фанатици без мозък, вече не им се занимава с вас.