Против отравянето на България.Chemtrails.

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Против отравянето на България.Chemtrails.


Гост

#226

2011-06-24 14:45

Искате да премахнете въздухоплаването ли? Кога ще излезете на протест на площада?
sunny.5

#227 Re: не се изказвай неподготвен

2011-06-25 17:46


Гост

#228 Re:

2011-06-26 10:26

Public_Owner

#229 Re:

2011-06-26 10:33

#225: -

Значи глупако, нещото което казваш че не съществува, няма как да не съществува по простата причина, че НАТО си казва че ни пръска с цел предпазване от глобалното затопляне(коеето също е голяма измама), и ни поливат с алуминии, който причинява редица болести, пръскат ни и с каквото си пожелаят, както и контролират климата! Относно кой е жертва - жертвата определено си ти - ти си жертва на системата с промит мозък и е невъзможно да се оправиш като виждам съжденията ти! Доказателства има и те са пред очите на всички, и във филмите също има само доказателства и нищо друго, но ти за да пишеш тия работи има 3 варианта - 1 вариант: не си гледал филмите и си незапознат, 2 вариант: плащат ти да пишеш глупости(такива има много) 3 вариант: ти си кретеноид-едноклетъчно, за да не зацепваш за какво става на въпрос! А за това където казваш за парите няма никаква логика, защото тези филми са с некомерсиална цел и се призовава в края на филма "what in the world are they spraying" да се правят безплатни копия на филма и да се разпространява! Теорията ти ПРОПАДА! деградирал brain washed sad noob!


Гост

#230 Re: Re:

2011-06-26 22:47

#229: Public_Owner - Re:

Книжките на главния активист Еленко Ангелов не са без пари, хахахахаха!

Ако имаше каквито и да са химични замърсители, е лесно ще се уставнояват с една въздушна проба. Хайде де, въздушните в проби показват ли алуминий?

Знаете само да обиждате на лична основа, а когато ви докажат че вярвате в глупости забождате главите в пясъка и налагате информационно затъмнение. Я си виж аргументите бе, филмите му казвали истината. Изследванията ти я показват, ама не вярваш, някой ги бил манипулирал, на тебе висчко ще ти манипулират, даже очите ти ще изкараш службаци на масоните, само няма да се откажеш от глупостта си. Религиозен фанатик. Само филмите никой не ви е манипулирал, а то това е най-най-лесното, ама имате ли мозък да се сетите изобщо, лековерници.

sunny.5

#231 Re: Re: Re:

2011-06-27 01:43

#230: - Re: Re:

Ама ти наистина си мозъчно джудже. Щраусът си ти. Извади си промитата глава от пясъка. И не се изказвай неподготвен. Единственият факт, който доказваш е, че НЕ си информиран (или пък напротив, много добре знаеш за какво става въпрос и се опитваш да правиш информационно затъмнение). Chemtrails си има и патент и това не е тайна. Те дори не го крият, защото разчитат на слабоумието, което упорито продължаваш да демонстрираш.            Провери тук http://www.delphion.com за патента на Chemtrails, като напишеш - US5003186.                                        Или погледни тук и се просвети, спри да бъдеш невежа - http://gators911truth.org/PDF/welsbach-seeding-Patent.pdf

 


Гост

#232 #R231Re

2011-06-27 07:49

Ей приятел, не си губи времето с това говедо. Тоя е циментова глава, в която нищо не влиза. Доказателствата за замърсяването са налице, Те са пред очите ни:
1. При ясно време цветът на небето вече не е ясно син а мръсно син.
2. При съвсем ясно нощно небе половината от звездите вече не се виждат. Виждат се само най-ярките но и те са размазани.
3. През деня при чисто небе, до хоризонта небето е много по-светло (почти бяло) в сравнение с останалата част към зенита.
4. Имах възможност да наблюдавам една самолетна диря с дължина от Враца до Видин, докато пътувах с влака. В продължение на час и половина тя се оформи като широка пухкава облачна лента, но този облак стоеше точно на линията по която бе минал самолета. Само идиот може да приеме, че това се дължи на кондензните пари от двигателя на самолета.
5. На този етап не трябва да се вземат проби от почвата. Най-добрият "уловител" на микрочастиците във въздуха е повърхността на язовирите. Оттам трябва да се вземат проби, но хрътките не го направиха.

Гост

#233 Re: #R231Re

2011-06-27 12:29

#232: - #R231Re

Циментовите глави сте вие. Такава злоба и бяс срещу истината говорят само едно, вие сте фанатици.

По точките:
1. Цветът на небето не е и не може да е никакъв критерии за химичния състав на атмосферата. Освен това на различни места той се различава, взависимост от надморската височина, метеорологичните условия и най-вече височината на слънцето спрямо хоризонта. Мръсносин цвят небето няма, освен в главите на манипулаторите. Снимките от миналото не се различават по нищо от това което виждамне днес. Значи лъжете като цигани.

2. Над градовете съществува т.нар. светлинно замърсяване, това е осветеността от градските светлини, заради която по-слабо ярките небесни обекти не се виждат. За това от време оно астрономическите обсерватории се правят в слябонаселени и най-вече слабоосветени райони. Оптическите свойсва на атмосферата зависят и от влажността, за това през лятото са по-лоши отколкото през зимата. И все пак нощем в планината звездното небе е изключително подробно. Най-важното е, че само тъпаците не знаят, че броя на звездите видими в небето никога не е един и същ и не може да бъде, зависи от увеличението с което се наблюдава. Това пак е аргумент за тъпаци.

3. Винаги е било така, около хорзонта осветеността винаги е по-различна, заради ъгъла под който виждаме светлината и положението на слънцето. Много тъп аргумент на човек който не си е вдигал погледа от чашата цял живот.

4.Устойчивите и разпръскващите се кондензационни следи са явление което се изучава от метеорологията. Кондензационните следи не се образуват от изгорелите самолетни газове, а от атмосфетната влага, като самолетните газове и турболенцията зад самолета само инициират началото на кондензацията. В зависимост от температурата и най-вече от наситеността на влагата процесът може да не се случи изобщо, може да се случи в различна степен, като при изключително висока влажностз а съответната температура може да предизвика начало на образуване на естествени перести облаци, които да се разпрострат по цялото небе.  Само че тъпаците предпочитат лесните обяснения, които имат страшна и шикираща обвивка.

5. На този етап най-добре е да се обърне внимание, че устойчивите кондензационни следи датират още откак има високо летящи самолети. Има снимки и стари филми, на които това си личи. А ако искате да докажете пръскане, най-лесно е да се вземе проба от въздуха през тъпите ви муцуни и да се изследва в обикновена лаборатория срещу няколко лева. Лабораториите от регионалните инспекции по околната среда непрекъснато предлагат данни за замърсяването на въздуха и не показват никаквъи замъурсявания освен тези от тецовете, промишлеността, пътния трафик и запрашеността.

Това което направиха Хрътките е да ви ходят по акъла, това поискахте, това изследваха. И понеже вече разбраха колко сте зле и че не разбирате нито от дума нито от разум, а сте едни луди фанатици без мозък, вече не им се занимава с вас.


Гост

#234 Re: Re: Re: Re:

2011-06-27 18:54

#231: sunny.5 - Re: Re: Re:

Днес точно се запознах с едно мозъчно джудже от вярващите, което твърди, че Химичните следи били още от времената на Виетнамската война. Ще излезе, че и първия самолет излетял в небето вечее бил съоръжен с пръскалка, хахахахаха, мозъчните ми Великани, хоооохохохохо!

sunny.5

#235 Re: Re: Re:

2011-06-27 19:56

#230: - Re: Re:

Ти явно на всичкото отгоре си и неграмотен, изсмукали са ти със сламка всичкото сиво вещество. След като не можа да прочетеш подробното описание на патента на Chemtrails, където много ясно се описва засяването и т.н. мога да изразя само моите съболезнования към теб


Гост

#236 Re: Re: Re: Re:

2011-06-27 23:03

#235: sunny.5 - Re: Re: Re:

Явно имам повечко сиво вещество от теб, след като видях, че патента е по-късен от уж "химичните следи"! Имам снимки на "химични следи" от 1940 г. до днес! Патента е от 1990та! Хааахахахахаха

Прочетох разбира се, но какво значение има патента с това дали се прилага? Докажи ми че се прилага! В света има десетки хиляди патенти, които ще си останат само с документа.


Гост

#237

2011-06-28 22:43

Химическите следи са факт, тоя дето не млъква след като го затапихме и обяснихме пределно ясно, че пръскането го има и от НАТО си признават че пръскат, е просто тотал идиот и аз също изказвам мойте съболезнования към него! R.I.P. ! Ти си умрял вече практически - не става нищо от тебе!
Отклоняване на общественото внимание

#238 Относно образуването на кондензационните следи

2011-06-28 23:32

#1: Вукадинов -

Тук е доста добре обяснено, че опасенията ви нямат основание: http://ray.bg/?p=190


Гост

#239 Re:

2011-06-29 11:22

#237: -

Кого сте затапили? С какво? Той ви затапи, тотално! Освен празни приказки и самопровъзгласена правота нищо друго не ви остава. Нямате никакви доказателства, НИКАКВИ. Никой нищо не е признал, всичките ви доказателства са голословни безпочвени твърдения, снимки на облаци и страшна музика.


Когато направите изследване почвате да беснеете, че някой ви е манипулирал резултатите.

sunny.5

#240 Re: Re:

2011-06-30 02:08

#239: - Re:

Платените половин-клетъчни агенти-слуги, няма как да осъзнаете, че и вас ви тровят. Дишайте дълбоко металния въздух. Изписахте един тон празнословия и вече си заработихте мръсните пари. Още веднъж моите съболезнования към вас!

sunny.5

#241 Re: Re: Re: Re: Re:

2011-06-30 02:09

#236: - Re: Re: Re: Re:

сам се обори :) твой цитат: "Имам снимки на химични следи от 1940 г. до днес!"


Гост

#242 Re: Re: за почвата

2011-06-30 10:08


Гост

#243 Re: Re:

2011-06-30 10:09

#239: - Re:

почвата вече е изследвана в редица държави и резултатите показват, че е натровена с най-различни метали, иначе си добър в словоблудсттвото като всички марионетки - пишеш нещо а то не означава нищо! смешник!


Гост

#244 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-07-01 09:55

#241: sunny.5 - Re: Re: Re: Re: Re:

Хооохохохохо, колко си зле и не разбираш от откровена подигравка! Как така ще са пръскали от началото на самолетната ера? Първия самолет с пръскалка ли са го изобретили, вие сте тоооотално зле!

Пари ли, де да беше, пари взимат платените пропагандатори на тъпата ви истерия. Аз се мъча да спася заблудените нормални хора.

Почвите на места са замърсени от съвсем добре известни източници, а не от митологични самолетни следи.

Ето я истината са "химичните следи" И тя е, че в тях няма никаква химия освен диводороден оксид:
http://ray.bg/?p=190

sunny.5

#245 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-07-01 12:58

#244: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Брееейййй, колко сте алчни платените-дезинформатори :) На процент ли сте :) На празнословно изречение ли ви плащат, че така се напъвате :) Минавате ли някакви курсове на обучение за промиване на мозъка :) Не ви е лесно :)


Гост

#246 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-07-01 17:18

#245: sunny.5 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Хахахаха, крадеца вика "дръжте крадеца". Друго не ти остана да кажеш, лошо, дали ще оправдаеш стотинките които ти плащат за старанието?

sunny.5

#247 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-07-01 20:06

#246: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

горките, не знаех, че ви плащат в стотинки :)


Гост

#248 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-07-01 22:17

#247: sunny.5 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Ти нищо не знаеш, Съни, на едното голо самочувствие си. За това и вярваш на глупости, които са ти поднесени достаъчно ефектно. Лапнишаранче.

sunny.5

#249 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-07-02 01:20

#248: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Кажи, ако трябва да ти напишем хвалебствена препоръка, за да ти вдигнат процента


Гост

#250 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-07-03 02:40

#249: sunny.5 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Изчерпа се Съни. Химични следи няма, но тебе няма и нужда да те пръскат, ти си готово зомби.