Против отравянето на България.Chemtrails.
Свържете се с автора на петицията
ВИЕ ВЯРВАТЕ ЛИ?
Re:
какво са доказали ме смешник! все едно не може да се плати на лабораторията да сспекулира резултатите за да дезинформират народа, че всичко си е наред, още повече защо не се взе проба и от въздуха, тия частици летят във въздуха, в почвата падат след това, ние я дишаме химията, а ти кретен, като са доказали дишай химия с широко отворена уста, подлога жалка и на теб плащат да пишеш глупости, боклук с боклук!
#81 и #100 - Засякохме ви със сателита, подготвили сме пръскане само за вас със специалния ни нов препарат Диазепам ЕърФорс. Ако тестовете са успешни, ще напръскаме и останалите от жалката ви петиция. Не можете да ни спрете! Му-ха-ха-ха!
Против отравянето на България.Chemtrails.
Re: Нещастник! знаеш колко си тъп? ако ли не аз ще ти кажа, ти си мега тъп.
-В открит океан как изглежда хоризонтът преди изгрева на слънцето и след залеза.
Той се усмихна и каза: "Ти ме питаш са ефекта от аерозолното замърсяване. Ще ти кажа че от 2-3 години линията на хоризонта не се вижда ясно. Тя е размазана като от много тънка мъгла. Поради това ние не можем да ползваме класическите уреди за навигация. Оставаме само на GPS. А можеш ли да си представиш какво хаос ще настане по моретата и океаните, ако някой изключи тази система?"
Re: Re: Нещастник! знаеш колко си тъп? ако ли не аз ще ти кажа, ти си мега тъп.
#218: - Re: Нещастник! знаеш колко си тъп? ако ли не аз ще ти кажа, ти си мега тъп.
Абе не съм аз този, който вярва в откровени глупости :) Тъй че, ако аз съм мега тъп, значи вие сте супер-хипер-ултра тъпи :)
Абе хора, как може да искате да се махне нещо което не съществува! Вие сте жертва на параноична пропаганда. Тези следи ги имаше откак сме родени. Няма никакви доказателства, че съдържат друго освен вода. Всички филмчета съдържат само лъжливи твърдения и никакви доказателства. Няколко идиота ви баламосват и правят пари от вас, не се ли усещате?
| This discussion has been closed. |
Младите хора са различни и ще спрат това.Ние сме по-силните!