Да запазим Трявна автентичен възрожденски град!

Quoted post


Гост

#25

2014-01-22 09:41

Защо от всички толкова "заинтерисувани" граждани, загрижени за възрожденска Трявна, нехаресващи "звук и светлина", залаещи да се опълчат срещу "глупостта" на управлващите, не присъстваше например на отчета на бюджета за 2013 и представянето на новия за 2014, защо никой от вас не беше там да зададе въпрос, да изкаже мнение... защо?! Или може би сте били там, но защо всички мълчахте... или като записващи устройства събирахте информация, за да може да създадете поредната подписка или поредната тема за коментар във ФБ, защо не се изправихте с лицата си? Ахаааа, да не би да е защото "няма смисъл"? Ами, ако е така, защо е всичката тази полемика в интернет, а не фейс-то-фейс? Или сме силни на "маса", а в действителност мишки, които се крият зад екраните на компютрите си?

Отговори

Христо Тотев
Авторът на тази петиция

#26 Re:

2014-01-22 10:06:07

#25: -

Aко на Вас ви харесва в този вид или сте сляп,или без вкус или на комисионна...


Гост

#31 Re:

2014-01-22 14:02:36

#25: -

Щом сте били слушател на кметското мероприятие по бюджета ,значи сте му поддръжник и следователно знете какво отговаря кмета :

-" това е проекта и трябва да се спазва...."

- " не искам да чувам роптане против проекта..."

или подобни работи..

Александра Иванова
Трявна

#38 Re:

2014-01-22 17:15:12

#25: -

За разлика от вас, ние поне имаме честта да си застанем зад имената! Така че, хайде да не се обиждаме на тема "мишки", защото много добре виждаме кой точно се крие и къде. В крайна сметка поне веднъж си сведете главите и признайте, че сте направили грешка...Не е чак толкова трудно!

Светлана Станева

#49 Re:

2014-01-22 19:35:08

#25: -

Мишките не посочват имената си, както е видно, страхът ги тресе!  Лесно е да си анонимен и отворен!  Може би Вие, г-н/г-жо Мишок,  не знаете, че не всички в този град и тази държава сме общински и държавни служители! На някои от нас се налага да работим ежедневно, по всяко време от денонощието, и на много фронтове, и с ненормирано работно време, и да се съобразяваме с много фактори в работата си, за да оцелеем физически, за да има и някаква промишленост в Трявна например, и няколко работни места повече. Има сайта на Общината, медии, които да ни осведомят, а разчитаме на управляващите града да му служат вярно и достойно, за каквото са избрани и за каквото им се плаща! И стоим гордо зад имената си, за разлика от плъхове като Вас, макар, че сте недостойни за учтивата ми форма!