Сваляне на имунитета на Ахмед Доган

Quoted post


Гост

#15

2011-05-24 15:02

Твърдо за сваляне на имунитета на Мангала и освен това крайно време е да се обединим всички които са истински националисти независимо от коя партия и да се вземат мерки че както е тръгнало братята Юзиреви може и да се опитат нещо по мащабно да направят и тогава няма да остане нищо освен да въстаним.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКИ ,а не да се ръководим от "американците"

Отговори

existenz33

#16 Re: ЗА!

2011-05-24 15:08:01

#15: -

Аз мисля, не само че трябва да се свали неговия имунитет, но също така мисля че това действие е закъсняло с години. Още 2009 година когато той се изцепи на няколко пъти, трябваше да му се снеме имунитета.?! И изобщо кой е тоя идиот който е дал имунитет на този крадец и престъпник.


Гост

#59 Re:

2011-05-27 20:24:02

#15: -

Първата и най-проста и лесна като за начало крачка която можем да направим е да гласуваме за АТАКА на предстоящите избори.Всеки говори за Волен Сидеров че бил психопат и ненормалник ,а аз мисля точно обратното.Просто му е писнало на човека от тези мюсюлмани гнусни да ни съсипват ценностите и държавата. Той си отстоява мнението и се бори за чиста България ,както и всеки един от нас го прави по един или друг начин ,но там е разликата, че той има власт да се покаже пред камери и парламент и да го чуят и видят много хора ,а ние си протестираме мирно по домовете  и никой не разбира за нас и нашето мнение.Можем да променим това с броя на хората гласували за АТАКА. Нека видят ,че в България народът не спи !