За намаляване броя на депутатите

Quoted post

Админ

#432

2013-07-13 12:24

БЪЛГАРИЯ, ВЕЧЕ Е ИМАЛА БЕЗПАРТИЙНО И БЕЗ ПАРЛАМЕНТАРНО УПРАВЛЕНИЕ С ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ !!!! КАК БЪЛГАРИЯ ПРЕБОРИ КРИЗАТА, БЕЗ ПАРТИИ И ПАРЛАМЕНТ:
Страната ни е изживяла най-големият си разцвет, именно когато цар Борис III забранил партийте и назначил технократично правителство. Тогава, през 30-те години на XX-ти век, се появил израза "изпаднал германец", по отношение на емигрантите от Германия, които бягали от кризата в родината си, за да търсят работа в България. Държавата ни по това време е наричана-Япония на Балканите. Страната ни била "остров на благоденствието" в разгара на "Голямата депресия". Всичко се развивало чудесно до злощастната дата 9 септември 1944г.

България пребори най-жестоката икономическа криза в историята, като забрани партиите и разтури парламента. През 1934 г. Върху тази разчистена територия заработи нов политически модел, който измъкна страната от Голямата депресия. После забраняват всички партии плюс. Имуществото на политическите организации е конфискувано в полза на държавата.

В Швейцария например, също системата е безпартийна, състои се от 27 кантона (окръга) със своя автономия и управление…

Лъжат ни българи!
Ето как: -“ Без партии ще настъпи хаос и безотговорност.”

Хаоса и безотговорността е настъпил от 23 години – няма виновни, всички партии са невинни !? Точно обратното – ще настъпи върховенство на закона, валидно за всички!

Би трябвало да има повече лозунги: Партиите са най-големите виновници за всичките злини в обществото!!! Бъдещето на България трябва да е без партии!!! Смяна на системата! Безпартийно управление! Партиите трябва да се премахнат! ПАРТИИТЕ СА СЪЗДАДЕНИ ЕДИНСТВЕНО С ЦЕЛ ОГРАБВАНЕ! Повече няма да избираме между чумата и холерата!!! ”НОВА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА БЕЗ ПAРТИИ” и т.н. Така все повече хора ще разберат, че ТРЯБВА ПРОМЯНА А НЕ ПОДМЯНА!!!!

МОТОТО НА ПРОТЕСТА ТРЯБВА ДА Е:
НОВА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА БЕЗ ПAРТИИ!!!
СМЕНЯМЕ СИСТЕМАТА!!! ТОТАЛЕН КОНТРОЛ НАД МЕДИИТЕ ОТ НАРОДА и премахване на ДЕПУТАТСКИЯТ ИМУНИТЕТ. СЪЗДАВАНЕ НА ГРАЖДАНСКИ СДРУЖЕНИЯ ОТ СПЕЦИАЛИСТИ В БИЗНЕСА.

Сашо Диков от канал-3, взимаше интервю от различни хора в София на протеста пред парламента. Прави впечатление, че повечето хора викат ДА СЕ МАХАТ управляващите и НОВ ИЗБОРЕН КОДЕКС и дотам. После зациклят, когато Сашо Диков ги попита: ....ами кои да дойдат”, което навежда на мисълта , че хората са все още ЗОМБИРАНИ, или са поставени манипулатори в предните редици!!! ИСТИНАТА е че само с ”нови хора и нов изборен кодекс” си е вид манипулация („замазване на очи”). Това е само частично замазване на проблема, това си е манипулация.

Искането САМО за ”Нови избори” е вид Олигофрения!!! И навява на мисълта, че Твърде малко българи ТЪРСЯТ ИСТИНАТА! Болшинството търсят "ИСТИНСКИЯ ЧОБАНИН, който като стадо да ги подкара към тучните поляни!" В 21-век има господари. И ние се съгласяваме с този стереотип в съзнанието ни! Господи, кога ще еволюираме?

В България няма „сини” и „червени”, „жълти” и „пембени”, нито има българи, турци, цигани и занзибарци. (Политиците са тези, които разделят обществото на партии и етноси.) Властимащите всячески манипулират разума и чувствата на хората, внушавайки недоверие и страх между етносите, разпалвайки дори ненавист с едничката цел – господство на статуквото. За каузата те привличат всеки, който е загърбил съвестта и достойнството си (а такива са всички некадърници).

За жалост, осъзнаването на тази реалност е труден процес, не защото българинът е тъп и необразован, а защото страхът е вездесъщото чувство на роба!!! Именно робската психика (стадния инстинкт) прави народа безпомощен, търсещ идоли!!!

Нека останем обединени в това си общо искане и забравим скандирания от рода на "Червени боклуци", "Турци сте" и "Кой не скача е червен". Това са неуместни (някои от тях и отдавна неактуални) лозунги, които могат единствено да разединят-РАЗДЕЛЯТ демонстрантите!!! Вместо това нека викаме "Е-ДИН-СТВО", "МА-ФИ-Я", "ГРАЖДАНСКИ-КОНТРОЛ".

Хората, ама всички хора трябва да изискат....трябва да говорят.....да говорят....да говорят....да КРЕЩЯТ САМО за едно: ПРЕМАХВАНЕТО НА ПАРТИИТЕ и ТОТАЛНА ПРОМЯНА на ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА!!!!! За КОНТРОЛ от народа над политиците в Новата система! Иначе ако е САМО за махането на „ТИЯ” и идването на други, е тъпотия граничеща с Олигофрения!!!!

Партиите са най-големите виновници за всичките злини в обществото!!!Човечеството вече проглежда! То разбра, че политическото общество е уродливо и престъпно! Затова не иска партии, защото те разделят обществото на превилигировани и онеправдани! Съществуването на партиите и идентифицирането или симпатизирането към една или друга от тях е най- голямото, хитро измислено и подло разделение на народа.

Промените стават САМО с промяната на диалектиката на управление - фундамента на социалното устройство-СИСТЕМАТА!

Нека да има все повече плакати”ДOЛУ ПАРТИИТЕ”. Правете и носете всички видове плакати за НОВА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА БЕЗ ПAРТИИ!!! Така все повече хора ще разберат, че ТРЯБВА ПРОМЯНА А НЕ ПОДМЯНА!!!!

ПРОТЕСТА да е за Нов Модел на Управление. По будните българи само трябва да насочат Енергията на ПРОТЕСТА в правилната посока.Това е. Просто е.

Разпространете ФЛАЕРИ и ПЛАКАТИ сред протестиращите. На протеста ИЗДИГНЕТЕ и застанете зад лозунги: учителите да издигнат „УЧИТЕЛИТЕ”, после докторите да издигнат „ЛЕКАРИТЕ”....”СТРОИТЕЛИТЕ”....”ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ” .....и.т.н, за да може обществото да се припознае. Носете и плакати за премахването на Партиите, и за „СМЯНА НА СИСТЕМАТА”

Учителите ли, лекарите ли, производителите ли, строителите ли, земеделците ли и.т.н.....имат достъп да управлението??? НЕ, ТЕ НЯМАТ ДОСТЪП !!!!

Достъп до управлението на държавата имат само паразитите-мафията, това си е диктатура и фашизъм в чист вид!!!!

....Кой ще ни управлява утре: тия гражданите без лидери на улицата ??? ...които даже не знаят какво да искат след оставката на правителството и само викат: оставка...избори...и дотам!? ТЕ ли ??? Може би, но е НУЖНО Е ОСЪЗНАВАНЕ.

Нужни са Сдружения от интелегенцията и бизнеса....няма друг начин!!! А ние Народа на улицата сме и Интелигенцията и Бизнеса!!! Значи: следва да се обединим целият Народ и заедно да остраним тумора наречен Мафия-паразитите!!! Нужно е Обединение и Хармония на творците + Нова Система на управление и Контрол ! Просто е.

И когато се обединим в сдружения (учители, доктори, полицаи, строители ..и.т.н), ще станем като "пръчките на Хан Кубрат". Тоест всички творци ще се обединим и ще управляваме заедно. Толкова е Просто.

Ще се създадат от нас Народа, сдружения от Специалисти от всички браншове, (доктори, учители, шофьори, земеделци, туризъм, полицаи, търговци, производители, строители и.т.н), с пряка демокрация в чистия й вид - пряко гласуване и пряка наша и тяхна отговорност за колективните решения и всички браншове ще излъчват най-добрите от тях, които ще влязат в управлението на България. Те ще дават идеите, ще са най-добрите за даденият бизнес т.е МАЙСТОРИТЕ !!!

Ще защитават Бизнеса и Интересите на държавата и ще се борят за тях. Ще дават обещания и ще ги изпълняват, ако НЕ ще бъдат сменяни, има начини и за контрол и отзоваване. И те ще са национално отговорни и Системата ще работи така, че освен от нас Народа те ще се контролират и взаимно един друг! Свободата е и отговорност. Сдруженията от специалисти, ще е съвсем различно от партийният модел и те ще разрушат Статуквото на 100%. !!!! Нужно е да се издигне Кауза на протеста, за Нов модел на управление и за Премахването на Партиите!

Народа ще знае, че истинската демокрация се постига чрез ДРУГИ ИЗБОРНИ ПРАВИЛА – ЯВЕН ИЗБОР НА РЪКОВОДИТЕЛИ ИЗЯВЕНИ В СВОЯТА ПРОФЕСИЯ! Избраният ще избира ПО-нагоре в държавната йерархия СВОЯ РЪКОВОДИТЕЛ... и така до депутати, министри, президент, премиер ...

Да преминем към осъществяването на идеята за Народно управление! ОРГАНИЗИРАЙТЕ се по професионални браншове, за да излъчите свой представител. Изборът го правете ЯВНО и ПРЯКО! Избраният да положи клетва и отговорност пред вас за точно определени обещания. Избранниците по този начин от всички гилдии са ЛЕГИТИМНИ представители. Те могат да поискат свалянето на местното управление! Създайте управление само от ПРОФЕСИОНАЛИСТИ. Всички постове в йерархията да са излъчени от ПРЕКИТЕ ПОДЧИНЕНИ с ПРЯК и ЯВЕН вот.

Така отговорността ще се носи солидарно: Провалил се ръководител лишава от участие в следващите избори и своя електорат! Така ще направим народа си по-социално ангажиран, по-заинтересован, по-отговорен! Народа ще взима пряко участие в държавните дела, ще избира и сваля по всяко време своите избранници. ПАРЛАМЕНТ НЯМА ДА ИМА! Представителите ви ЩЕ РАБОТЯТ РЕДОМ ДО ВАС и по интернет ще предлагат, обсъждат и гласуват всички държавни дела!

Хората трябва да са съпричастни към властта, а не да я делегират някому, а после да не могат да му потърсят сметка за неизпълнените обещания. И тъй като никой не може да бъде всезнаещ, за да може да упражнява ефикасен контрол, затова всеки трябва да избира представител на своя бранш, на когото може да му се потърси сметка от всеки и по всяко време. Това може да се осъществи само чрез Професионалния изборен кодекс. Професионалния изборен кодекс напълно елиминира властта! Каква власт можеш да имаш, когато подчинения ти по всяко време може да те детронира?

Когато колектива, избрал своя представител, има МОТИВАЦИЯТА да делегира права на най-способния-МАЙСТОРА, най-"устатия", който ще защитава интересите им. В същото време, той е под постоянното НАБЛЮДЕНИЕ от своя електорат. Какъв по-ефикасен контрол може да има от този? Онези, които създават благата-ТВОРЦИТЕ, ще упражняват властта!!!! НЕЩО НЕЧУВАНО! Паразитите ще загубят властта ОКОНЧАТЕЛНО!

Партиите ще бъдат окончателно елиминирани от властта. Чрез ПРОФЕСИОНАЛНИЯ изборен кодекс ще се избират само професионалисти и изявени в своето поприще личности! Вие сте НАРОДЪТ! КОНСТИТУЦИЯТА ВИ ДАВА ТОВА ПРАВО!

Затова трябва ПРАВИЛНА ОРГАНИЗАЦИЯ на протестите, точното място, с точните искания до пълното им решаване!

БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА СЕ ОСВОБОДИ ЗА 24 ЧАСА, АКО НАРОДА ОСЪЗНАЕ СИЛАТА СИ И КАК Е МАНИПУЛРАН ОТ ШЕПАТА БАНДИТИ. ЗАТОВА Е НУЖНО ВСЕКИ ДА СПРЕ ДА ХОДИ НА РАБОТА И ДА ИЗЛЕЗЕ НА МАСОВ ПРОТЕСТ В ДЕЛНИЧЕН ДЕН!!!! ОБГРАЖДАНЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И БНТ МЕДИЯТА В ДЕЛНИЧЕН ДЕН С КОНКРЕТНИТЕ ИСКАНИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕТО НА ПАРТИИТЕ И НОВ ПОЛИТИЧЕСКИ МОДЕЛ>>>> И ТОВА ЩЕ Е КРАЯ НА АБСУРДАН И КРАЯ НА МАФИЯТА!

Отговори

Изберете псевдоним

#434 Re:

2013-10-17 14:25:22