ЗА КАСИРАНЕ НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ от 12 Май 2013

Quoted post

гост

#102 КАКВО СЕ КАНЯТ ДА НАПРАВЯТ БСП,ДПС,АТАКА

2013-05-19 07:41

КАКВО СЕ КАНЯТ ДА НАПРАВЯТ БСП,ДПС,АТАКА

ЦИТАТ:

Славето Тонева
ХОРА БЪДЕТЕ ВНИМАВАТЕЛНИ

Случайно до мен достигна информация каква ще е програмата на бъдещото програмно правителство:
1. Да се продължи с оплюването на Бойко Борисов, Цветан Цветанов и ГЕРБ въобще.
2. Немедленно да се създаде Народен съд по примера на същият съд след 09.09.1944г.
3. Да се даде приказ на този съд и на прокуратурата да се разстрелят всички активисти на ГЕРБ, като преди това се въведе наново смъртно наказание.
4. ДАНС с помощта на братската руска служба ФСБ да издири всички 1000000 българи, гласували за ГЕРБ и да ги интернира в Сибир да строят пътища за компенсация на загубите от непострояването на АЕЦ "Белене".
5. Да се разпредели националното богатство на страната в съотношение 8-5-3 между БСП, ДПС и Атака и да се разпредели между олигарсите им.
6. При възникване на народни вълнения и протести, виж точки 2, 3 и 4.
Харесвам · · преди около час

Отговори

РОДОЛЮБЧО

#110 Re: КАКВО СЕ КАНЯТ ДА НАПРАВЯТ БСП,ДПС,АТАКА

2013-05-19 14:22:16

#102: гост - КАКВО СЕ КАНЯТ ДА НАПРАВЯТ БСП,ДПС,АТАКА 

Ха-ха, бе вие всички герберастчета ли сте толкова малоумен "матриял" бе?? Ти в кой клас си бе пешкир? Не че не ми харесва точка 2, щото не виждам как тая държава ще се отърве от множащите се като мухи малоумници като теб, дето ощ гащите не може да си вдигнеш сам, пък си почнал политиката да коментираш!!! Ей за това е зле държавата ни - защото такива като теб и мутрагена, на който си се надурил, прекалено много си повярвахне че ставате за нещо!!! Хайде да ти изпреваря елементарната реакция на елементарното ти мозъче - твърдо "ЗА" съм точки 2 и 3 да се приложат към всички партии, управлявали ни след 1944 година ... нищо че герберастите бяха най-нагли и най-неграмотни - тъй че ... не съм комунист - аз съм БЪЛГАРИН!!!