4-годишните на детска градина


Гост

/ #12 работещ родител

2012-12-20 00:28

Ще коментирам на части .. понеже си изиписала толкова много глупости ...
"От няколко дни се вихри ужасяваща кампания срещу нашите деца и срещу нас – работещите родители. Отделни групи хора се опитват да убедят обществото, че проектозакона за средното образование е недомислица, чиято цел е да разбива детските животи, а ние, родителите, които изпращаме децата си в детска градина не сме добри родители."
Ужасяваюи са да
Първо това не е проектозакон за средното образование. Що не го прочетеш първо? .. - поне заглавието!
Второ: НИКОЙ НЕ СЕ ОПИТВА ДА ТИ ОТНЕМЕ ДЕТСКАТА ГРАДИНА. Ние също се ползвами от услугите й .. от една страна понеже нямаме алтернатива .. от друга - нямаме средства за нещо по-добро.
Последното нещо което ще чуеш е че родителите не са добри .. каквото и да направят! Виж ако някой родители се вживяват в ролята на ЕКСПЕРТИ .. тогава те по дефолт НЕ СА ДОБРИ!

"и разбрах, че с тази мярка държавата задължава преди всичко себе си да осигури места за всички деца на 4-годишна възраст, а също така да осигури безплатни книжки, храна и грижи... ЕВАЛА!"

- Може ли да ми цитираш къде в законя го пише това? Или и ти четеш м/у редовете кат г-жа Дамянова? Да не би тя лично да ти е обещала нещо?

"Вместо да се чудя какво да сготвя, аз имам грижата само за вечерята и съм спокойна, че храната в детската градина е хем разнообразна, хем вкусна."
- Аз ако съм на теб .. ще си поръчвам на лелките и вечеря .. хем разнообразна .. хем вкусна. Все ще е останал някой кремвирш или морков по някоя европрограма!

"За мен семейството ми е най-важното нещо, със съпруга ми се стремим да отдаваме цялото си внимание и любов на децата ни, защото като родители се считаме най-отговорни за развитието на нашите деца."
... - тука нема да коментирам че рискувам пак да ме изхвърлят от групата ...

"Учителите са професионалисти и имат подход към децата."
- Да коментирам ли това? ... Ти въобще за кво си му на това дете? Добре, че е любовта на лелките в дестката ... че като гледам ти няма какво да дадеш на малкото Случила си на лелки ш'знаеш