За правото на работа, на инженерите-геодезисти

Трънков

/ #154 Re: За срещата на АГФ с АГКК

2012-11-29 09:00

#149: Иван Калчев - За срещата на АГФ с АГКК 

 "1. Защо след като служители на СГКК и общините са проблема с правоспособността на физически лица ръководството на АГКК не стегне административните мерки за спиране на злоупотребите със служебно положение, а със закон трябва да се лишават всички правоспособни физически лица от правоспособност и то да се подновява със задължително платено членство в КИГ?"

 - Г-н Калчев - спомняте си думи на Сталин - "ест человек-ест проблем,нет человека, нет проблема" - така и сега. Някога в КИИП бяха наложили работещите освен в общини и държавни структури, и в експлоатационни дружества да нямат ППП, а ограничена. Съдът го отмени, тогава зададох подобен въпрос със същия цитат - аз работех във ВиК, а ми казаха - че съм ползвал предимство при одобряване на проектите ми (по геодезия) - схващате мислите предполагам.
Колкото до :
"Изпълнителният директор на АГКК отговори, че е уволнил двама служители на СГКК, че се провеждат ежемесечни срещи със зам. министъра на МРРБ, осигурени са средства за издължаване на дейностите преди 2009г. и остават около 2млн. за приключване на задълженията, а за оценката... не се стигна до там."

Ами сега сме края на 2012 - ще се издължи 2009 г. И сигурно пак с уговорката за 10% отстъпка в полза на държавата. Добре върви плащането, ако и сегашните договори се плащат с такива темпове...