За повече нова българска музика в родния ефир

Петър Иванов
Авторът на тази петиция

/ #19 Re: Robotta

2012-09-25 22:35

#17: Robotta - Robotta

Човек, уважавам мнението ти, но не и сарказма ти. Или ти, и Роботохолика сте изключение, или наистина всички са адски негативно настроени към БГ сцената. Не разбирам негативизма ви, но явно такова е настроението на хората, което е много жалко.

Днес бях в ПРОФОН, за да си поприказваме с тях за много неща. Проблемите са толкова много, че ако човек ги осъзнае всичките, ще сметне каузата за загубена. И може би наистина е така. Получавал съм коментари от типа, "няма да подкрепя, не защото не съм съгласен, а защото има много по-важни неща за решаване". Вярно е това, но ние вече 23 години не успяхме една област да си оправим. Ако всяка година оправяхме по един проблем, щеше да дойде ред и на музиката някой ден, но за съжаление май ни харесва да си живеем в този свят. Със сигурност се задават големи промени, в световен мащаб, но ние все още се дърпаме от тях.

Както и да е. Аз мисля, че отговорих на всичкие ви въпроси и макар мисълта ми да е малко разхвърляна, предполагам, че сте доловили философията ми. А който иска да подкрепя.

И накрая ще използвам само една хубава мисъл, която прочетох днес:

"Светът е пълен с виртуози, които са толкова заети с това, да обясняват колко неспособни са всички останали, че забравят да оставят нещо след себе си."