За повече нова българска музика в родния ефир

РаботохоликА

/ #16 : Re: За повече нова българска музика в родния ефир

2012-09-25 19:27

#13: Петър Иванов - Re: Re: Re: За повече нова българска музика в родния ефир

Това, че съм анонимен си има и свойте предимства, нали? Като например да не позволя на разни хора да използват личното ми мнение за да плюят по проектите, от които съм част. А това дали съм написал, че съм Драган, Иван или Петкан няма никакво значение. Имат значение нещата, които съм споменал по-горе. Твърдиш, че ти развивам теории, които са спорни. Така да бъде, но не виждам в горния ти пост да се аргументираш защо. Ако успееш да ми се аргументираш защо моите теории са спорни, ще ти дам конкретни примери със западни групи, имена, линкове и т.н. Не знам дали мислите са ми мъдри (ти го твърдиш), но се основават на личен опит. А той е, че групите не се делят на български и останалите. БГ групите не са по-специални от останалите и трябва да се поставят на една равнина.

От това, което си написал в последния си пост, в мен създаваш чувството, че просто си чешиш езика и изобщо не си наясно с нещата, а ръсиш мозък за спорта. „

Кое по-точно?

  1. За това, че подобни "иниациативи". само успокояват съвестта на на бг музикантите, че проблема не е в тях?

  2. За това, че покрай участията си в чужбина и поради факта, че промоутваме западни банди имам възможност да добия що годе реална представа за сигуацията навън и мога съвсем честно да ви кажа, че подобни политики с радиостанциите са по-скоро изключения отколкото практика ?

  3. За това, че БГ групите са в по-изгодна позиция да свирят в Европа отколкото британски или американски банди?

  4. Или за това, че парите не са гаранция за качеството на един продукт.

  5. А най вероятно за това, че принципа за „авторските права“ работи за артистите от мейджър лейбълите.

 

Не знам какво чувство оставям в теб, но ако не се напънеш малко, да защитиш позицията си със солидни аргументи за тази петиция, маркера „за“ няма да надвиши числото 200, в най-добрия случай 300.

Цитата, който ползва Robotta гласи „„Не питайте какво страната ви може да направи за вас, а какво вие може да направите за страната си.” - Дж. Ф. Кенеди – твърде силни думи за подобна кауза.

 

P.S. Все още не съм получил отговор на въпроса кой е държавата? И защо за държавата се говори в трето лице?