Създаване на мемориално място за жертви на болшевизма в Пловдив


Гост

/ #31 Re: Re: Re:

2012-08-26 15:28

#5: Биохимик - Re: Re:

1. Разбира се, че трябва да бъдат убити, да ги почерпят ли за извращенията , които са правили??? Малко е тъп въпроса ти биохимк.

2. Болшинството са били криминални престъпници, над 90% в тези лагери, имало е и "врагове с партиен билет", имало е и такива опитвали се да пречат на новата власт с подривна дейност. Според тогавашните закони всеки влязал в лагера е минал през съд и си има присъда- проверете в архивите и ще намерите цялата информация. Тежките криминални ги изкараха "жертви на комунизма", абсолютен цинизъм!

3. Кои са тези "ваще",пише се вашите между другото, комунисти? Български комунисти са подписвали някакъв пакт??? Ако пишеш за Молотов-Рибентроп то това нас какво ни касае? Ние сме си били съюзници на Хитлер  и това по никакъв начин не е променило отношението на комунистите към българските монархо-фашисти, все пак борбата е била на местно ниво.

4. Дай списък с имена на избитите без съд и присъда.

Научете се да доказвате твърденията си с документи, не хвърляйте така в пространството някакви реплики без покритие.

"Народния съд" е провокиран от държавите победителки. Според тях всеки , които е бил колаборационист или пряко е участвал на страната на Хитлер, трябва да бъде съден. За твое сведение, на всичките съдебни процеси е имало чуждестранни представители- не само от СССР. Имало е дори оплакване от тяхна страна, че съда действа бавно и неефективно. Така че попрочети малко за тези неща, принципа на този чул онзи пък не дочлул и разказал, вече не върши работа. "Народния съд" е е легитимиран международно. Да ти дам и един пример от Франция- около 20 000 човека са избити без съд и присъда за колаборационизъм и са изтрити като имена, че някога са съществували.

Хайде сега си позабърши пяната малко, пий едни млекце, защото явно си с жълто около устата, и сядай да четеш.:)))))