НЕ на ДАНЪК ПАРКИНГ за живущите в зоните с платено паркиране!

ziggy

/ #52 Re:

2012-08-16 15:49

#18: -

Уважаеми г-н Николов,

твоят въпрос много лесно може да се реши: не си купувай винетка! явно не ти е необходима: "1. През деня съм на работа в Младост (не ползвам синя зона). 2. Вечер не ползвам синя зона – тя действа до 19:00 часа."

Хайде стига простотии бе!! Аз от 40 години живея в центъра и напълно подкрепям синята зона.

Ще си купя винетка, защото ще ми е необходима.

Нещо повече, твърдо бих подкрепил това винетки да се издават само при съответствие на името на собственика в нотариални акт с името на талона на автомобила!! Защо? Защото по стар български обичай съвсем скоро всички приходящи ще представят "договор за наем" (нереален, разбира се) или ще се окаже че "живеят на семейни начала" (без това да е истина) и т.н. По същия начин, по който в момента 2/3 от колите на моята улица имат ксерокопие от "талон" че ужким автомобила е регистриран на адрес в центъра - фалшив, разбира се!

По същия начин по който доскоро всеки втори автомобил се регистрираше на инвалид!

Хора, осъзнайте се - социализЪма отмина. Признавам си - работя добра работа и имам високи доходи (без да съм реститут, кредитен милионер, бивш комунист, настоящ гербер или каквото и да е било друго). МОГА ДА СИ ПОЗВОЛЯ 12,50 лева на месец за това когато реша да мога да си оставя колата на улицата. За тези които НЕ МОГАТ да си позволят бих казал: АЙДЕ У ЛЮЛИН ИЛИ ОЩЕ ПО-ДОБРЕ: БЕЖ ОБРАТНО НА СЕЛО !!