ПРОТИВ приемането на "Закона за Детето"


Гост

/ #28

2012-04-04 09:15

С Е М Е Й С Т В О Т О!
Именно тази основна клетка на обществото беше – а както личи от постоянните напъни на „новите“ – и си остава прицелна точка на опитите за дестабилизиране и ликвидиране на християнската общност.
Младите поколения не помнят, но през 50-те години на ХХ век задължително ни записваха не с родовите фамилни имена, а с тези на нашите дядовци. Така се постигаше разкъсване на традиционната спойка между членовете на „родата“.
Пак тогава забраниха провеждането на ежегодните селски и градски „сборове“ – отново със същата интимна идея да се елиминират, да останат някъде в далечното минало контактите на хората от селото или градчето – та по-лесно да се забравят братя и сестри, братовчеди и братовчедки (които „социалистическата индустриализация“ и „масовизацията на кооперирането на селското стопанство“ бяха прогонили от родните гнезда).
Случиха се и „куриози“ – първи братовчеди да се залюбят, да се оженят и дори да отимат деца – със съответните неминуеми генетически увреждания поради кръвосмешението – просто младите не се познавали, не знаели, че са деца на родни братя и/или сестри. Тъжно. . .
Как ви се струва – дали „случайно“, „без задни мисли“, „просто ей така“ на социалистическата българска интелектуална територия се издаваха в огромни тиражи популярните и в „прогнилия капиталистически Запад“ книги на известния педиатър д-р Бенджамин Спок?
Много добре си спомням, че който и да е „западен“ автор преминаваше през гъстата цедка на соццензурата и нямаше и минимален шанс да проникне през стоманената завеса, ако не отговаряше над 100% на прокрустовата мярка на партайгеносите.
Какво беше символ-веруюто на д-р Спок?
В резюме:
Възпитавайте децата само с ласки, без никаква принуда, предоставяйте им абсолютна свобода да правят каквото им се иска, не им причинявайте никакви страдания, болки, забравете за „пръчката“.
Резултатът?
Възпитаните по методата на д-р Спок американчета, попаднали в месомелачката на виетнамската война, се оказаха най-жестоките, перверзни и отвратителни „човешки“ същества – непознаващи милост, съчувствие, състрадание.
Питали ли сте се някога :
Дали никога нестрадалият е способен на състрадание? И как ще умее да състрадава, когато никога в дотогавашния си живот не е изпитал страдание?
Питали ли сте се някога:
Защо Самият Господ слезе на Земята, принизи Себе Си до човешката плът и понесе жестоки страдания за чужди, не Негови, а човешки, грешки?
Някои от вас може и да са си задавали тези въпроси, но Министър-председателят, новата министър-ка на право-съдието, и особено новоназначената зам.-министър-ка (Велина Тодорова) – едва ли.
Ето защо гореспоменатите се оказват – волни или неволни – изпълнители на волята на Антихриста в похода му към завладяването на цялата власт над хората от планетата Земя.
Въпросният проектозакон е само една от стъпките – или крачките – в този световен поход на глобализма.
Цел:
Откъсване на децата от семейството, поставянето им под опеката на държавата, разгул на педерастията и лезбийството (тържество на хомосексуализма).
Резултат:
НАДЕЖДА ВСЯКА ТУКА ОСТАВЕТЕ…
Комунистите не успяха – „посткомунистите“ прегърнаха техните идеи и са на път да унищожат СЕМЕЙСТВОТО.
Ще стоиш ли и безучастно ще регистрираш как
„Убиването на един човек е престъпление, а унищожаването на милиони хора – статистика“?
СЪНЯТ НА РАЗУМА РАЖДА ЧУДОВИЩА…
Събуди се!