Подписка


Гост

/ #219 Re:

2012-02-26 12:37

#216: -

А някой кара ли ви да четете коментарите?

Ученолюбиви деца няма (поне не и 5-7 клас) – има такива, които се "ръчкат" от родителите, за да учат и такива, които са оставени да се оправят сами, защото родителите им смятат, "че си е за тях, ако учат".

Едва 10% от децата, приети в 8-ми клас в ЕГ в големите градове, са учили 5-7 клас в МГ. Останалите 90% идват от СОУ и ОУ. Как за тези деца средата се е оказала благоприятна и са успели да изкарат балове 34-36, а за вашите деца не е благоприятна? Как тези деца са получили качествено образование, а вашите не получават? Когато материалът е калпав, никой не може да помогне.

В почти всички МГ ( с изключение на 3-4) в 5-ти клас приемат една паралелка ученици. След 7-ми клас паралелките стават 4-5. Откъде идват новите ученици? От Марс и Венера ли? Идват от ОУ и СОУ. Как тогава в 5-7 клас тези ученици не са благоприятна среда за децата ви, а от 8-ми клас изведнъж стават благоприятна? Май има някакво противоречие, а?

Всеки родител си мисли, че детото му е умно, кротко.... и заслужава нещо по-добро. А дали е така? Дали има родител, който да мисли, че вашето дете е нещо повече от неговото?

Аргументите ви са смешни!