Митрополит Николай - пред църковен съд

НЕДОСТОЕН, с Мария Ганджулова

/ #792 Re: Срамувам се заради митрополит Николай!

2016-07-23 15:41

#787: Мария Ганджулова - Срамувам се заради митрополит Николай! 

 Зарадвах се на искреното и изчерпателно становище от Мария Ганджулова, благочестива и почтена българка с името си, и веднага се солидаризирам, че Н.В.П. "дядо" Н.М.С. е НЕДОСТОЕН, ПОЗОРИ и съсипва православието. И че вярвам Н. Светейшество и Синодът да поправят грубата, пакостна грешка  (както впрочем във Варна не успя да се въдвори чудовищната МУТРА Борис Бачковското игуменище).

Нека не се отплесваме и към ФАНТАСМАГОРИИ ЗА "МАСОНСТВОТО", гости   №№ 780 и 788 и 791 и дори 793 (вманиачени), което НЯМА ВРЪЗКА С НИЩО ОТ ТАЗИ ПЕТИЦИЯ. Вярвайте в таласъми ако щете и ги проучвайте до насита, НО НЕ ТУКА.

Казусът САН КИРИКО тук е просто илюстрация за патологична КЛЕПТОмания на един перко с диагнози. Независимо какви МАРСИАНЦИ го били основали - то си беше обори до 1987. Поне 3/4 от архитектурната колегия  =наброяваща 4000 глави=  искрено ненавиждат алчното "дядо" което окраде потта от челата им, за да тъне в греховен противоуставен РАЗКОШ, съблазни и горделивост; само че едвали ще се занимавят с нечистоплътната тема за кариерата на комунистическата БАРЕТА.