Митрополит Николай - пред църковен съд


Гост

/ #788

2016-07-23 11:25

За св. Кирик и Юлита има писания из нета, че е масонско средище, храмът първоначално е строен от рицари-темплиери, за което има останали видими знаци

Кликнете тук

Под статия пък намерих коментар от Посветен Адепт:

Кликнете тук

Много сте тъпи това списовачите на Марица ! Как ще се "разчисти" нещо като тази Църква, строена специално за Масонски храм и от Масони-Тамплиери с всичките му Арегалии на Масонството...!? Под самия Храм има специална Катакомба с кладенец и Тамплиерски Олтар , където до съвсем скоро се провеждаха Нашите Светая-Светих Ритуали от най-висока степен...!!! О.о.о безумци ! Нацепихте се точно ... в/у АНТИХРИСТА..., както обичате да назовавате Най-Висшия Ни Просветлен-Пръскащ Височайша Светлина...!!!

Списание Тема пък пише

Кликнете тук

През 1992 г. на Боровец югославската ложа внася светлина и така се възстановява Великата ложа на България. Две години по-късно се провежда I Велик събор на Великата ложа на България в манастира „Св. Кирик" край Пловдив.

 

Този пък, който пише тук за този манастир постоянно, прави копи-пейст на стари коментари под статии по темата и пише нови с подобно съдържание и в същия стил. Това което се разиграва около този манастир изглежда не е случайно.