Спрете гейпарада в София

инж. Юлиан Ангелов

/ #284 Re:

2016-06-16 15:51

#4: Азис -  

 Проблемът не е в това дали някой е гей. И Леонардо Давинчи се оказа че е бил гей, и Шекспир, и Г. Парцалев. Но те не са известни на света с това - всъщност за него се заговори от скоро. И макар че се говори, те си остават ценени, уважавани и обичани от хората.
Проблемът е наглият арогантен начин, по който се натрапва това поведение пред другите хора и се настоява на всяка цена това да стане норма за поведение, както и да приобщаваме принудително децата си.
А то дали агресивно ще натрапваш педерастия, содомия или убеждения като шериатство - акта на натрапването е един и същ и го правят главно хора, които на визитката си освен името (истинското или "артистичен псевдоним") и "гей" друго май нямат какво да напишат.
Афиширането на такива наклонности е скандално. Поставете се на мое място как се обяснява на 3-4 годишно дете защо чичковците до нас на плажа си бъркат един на друг в банските и се целуват с език, та си облизват един на друг сливиците.
А митът, че геюете били по- интелигентни е прана приказка!
Апропо... обичам секса с жени, но не съм тръгнал да го афиширам и ако не беше дискусията по темата нямаше да ви занимавам и с това.