ПЕТИЦИЯ ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА ОБЩИНСКИТЕ КОНЦЛАГЕРИ ЗА КУЧЕТА


Гост

/ #322

2016-02-01 18:34

Знаете ли, всеки ден се моля българите да променим начина си на мислене и поведение като започнем именно от отношението си към животните. Неизкоренимата жестокост, алчност и безхаберие на голяма част от съгражданите ми ме плаши и разстройва.
Как може да се противодейства на такива хора?
Чувствам се безсилна, знаейки, че дори и когато помагам на кученце в беда, хиляди други също имат нужда от помощ, а аз не мога да спра или променя отношението на техните мъчители, нито да се обърна конкретно към някоя институция. Случаите са толкова много...Защо отговорните инстанции си затварят очите?
Откакто научих за случая Сеславци съм убедена, че е по-добре тези създания да бъдат приспани, отколкото да умират в агония. Макар и да звучи ужасно, ако не може да се промени съдбата на хиляди кучета, котки (както и на конете, експлоатирани от цигани), смятам, че евтаназията би била по-добрият вариант.
Подписах и съм благодарна на създателите на тази петиция. Знам, че ако се обединим зад една идея ще може да постигнем нещо.
Господин Борисов, моля Ви, както и останалите управляващи, моля, да обърнете внимание на ежедневните прояви на зверства срещу животните. Те не го заслужават. Виновни сме ние с нашето безхаберие и егоизъм.
И не, това не е "най-малкият" проблем в държавата! Това е един огромен проблем, който свидетелсва за вродената първобитност, жестокост и аморалност у народа ни. А това, ако не е за притеснение, не зная кое! Моля ви помогнете да се спре безхаберието и насилието над животните!



Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...