Да запазим символа ПОКРИТ МОСТ- гр. Ловеч

стоян

/ #107 евро проекти

2015-06-12 06:28

Кметът Казанджиев и „иновативният“ му екип искат да „преобразят“ символът на Ловеч – Покритият мост, по някакъв си техен начин – мълчите си! Разбирам, не ви касае.
За лоша обществена поръчка ни глобяват 800 000 лева – мъл
чите си! Разбирам, мислите си, че парите ги плаща арменския поп.
Казанджиев и неговата, вече заместничка, Пенка Николова купуват „атракционно влакче“ за над 300 000 лева и няма как да го регистрират – мълчите си! Разбирам, имате толкова други проблеми, че сега заради някакви 300 000 лева, няма да се ядосвате я!
Минчо Казанджиев поставя ОТплаваща сцена за 600 000 лева в река Осъм и при всеки порой сцената къса синджира – мълчите си! Разбирам, то това пари ли са в днешно време!
Прави се една детска площадка „само“ за 80 000 лева – мълчите си! Разбирам, щом е за децата и 1 милион да струват 2-те люлки и пързалката, можеее!
Градът е обезлюден, вашите деца, които вече не са тук ви гледат единствено през Скайп и по Фейса – мълчите си! Разбирам, не искате да живеят вашият живот в Ловеч и по-добре да са далеко от тук, защото тук винаги ще си бъде все така!
Виждате, че нещата в Ловеч всеки ден стават все по-зле, краде се, лъже се .. – мълчите си! Разбирам, какво ли пък зависи от вас, кви сте вие, че да имате мнение.
Гонят децата ви от единствено място в Ловеч, което се нарича ДОМ – Младежкият дом! Стотици деца от фолклорните и танцовите формации, от курсовете по пиано, китара … ще бъдат наритани в Казармата?!?!
Мълчите си!
Е, не ви разбирам!
Стига търсихте някой друг да свърши вашата работа!
Поне заради вашите деца, не позволявайте на Минчо и кликата му да ви мачкат! Вземете се в ръце, направете нещо за Бога!
За децата ви става въпрос ...