Максимална ефективна присъда за Е.Ковачева и реформи в АГ сектор

Стф

/ #366

2015-04-25 09:27

 Трябва да бъде наказана, но справедливо. Това което е направила наистина е ужасно, но очевидно има и обстоятелства които много много се избягват. Не виждам как доживотен затвор ще помогне с каквото и да е. Жената очевидно има проблеми и би следвало да и бъде оказана психологическа помощ, а не да бъде изгорена на клада. Хората не осъзнават че при определени обстоятелства ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НА ВСЕКИ! Въпреки че сме свикнали да се мислим за изключително цивилизовани в крайна сметка в черепа ни е поместен мозък който не е особено различен от животинския. Хубавото в случая поне е че поне бебето вече е в стабилно състояние.

Жената трябва да бъде санкционирана, ако трябва и със затвор ако се налага, ако психолози сметнат че е "опасна за обществото", но ако показва добри резултати от психическите терапии не виждам защо и след години да бъде реабилитирана.

Петицията е излишна, тя показва колко нелогично човек предпочита да ОТМЪЩАВА вместо да помага и избягва проблеми по цивилизован, ЧОВЕШКИ начин, което ме натъжава :(