Максимална ефективна присъда за Е.Ковачева и реформи в АГ сектор
Свържете се с автора на петицията
Трябва да се върже на площада Александър Невски и всеки да мине да я бие с шише по главата.
Цялата нощ сънувах кошмари,никога през целия си съзнателен живот не съм виждала такава жестокост и дано никога не видя по вече.Това не е човек а някакъв звяр в човешко тяло заслужава не доживотен затвор а смърт,казвам го с цялото си съзнание като майка и баба.Дано милото малко ангелче се оправи напълно и няма последствия за здравето му след това отвратително жестоко пребиване.А за тази кучка смърт!
Не до живот,още 9 живота трябва да лежи в затвора този уруд мръсен.....
Това малко невинно дете, как може да муу се причини това!
Трябва да бъде наказана, но справедливо. Това което е направила наистина е ужасно, но очевидно има и обстоятелства които много много се избягват. Не виждам как доживотен затвор ще помогне с каквото и да е. Жената очевидно има проблеми и би следвало да и бъде оказана психологическа помощ, а не да бъде изгорена на клада. Хората не осъзнават че при определени обстоятелства ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НА ВСЕКИ! Въпреки че сме свикнали да се мислим за изключително цивилизовани в крайна сметка в черепа ни е поместен мозък който не е особено различен от животинския. Хубавото в случая поне е че поне бебето вече е в стабилно състояние.
Жената трябва да бъде санкционирана, ако трябва и със затвор ако се налага, ако психолози сметнат че е "опасна за обществото", но ако показва добри резултати от психическите терапии не виждам защо и след години да бъде реабилитирана.
Петицията е излишна, тя показва колко нелогично човек предпочита да ОТМЪЩАВА вместо да помага и избягва проблеми по цивилизован, ЧОВЕШКИ начин, което ме натъжава :(
Това е толкова хуманна професия,че е излишно да се коментира извършеното. Тази жена няма право да се нарича АКУШЕРКА и повече никога не би трябвало да бъде допусната да практикува тази професия
Maikata na bebcheto e mnogo dobar chovek.Tq beshe sas sestra mi v edna staq v bolnicata.Shtqha da gi izpishat zaedno, vidqhme se sutrinta i tq kaza,che nqma da gi izpishat zashtoto bebeto ima uslojneniq, mnogo nisak hemoglobin.Bebcheto beshe mnogo krotko, hodih na svijdane na sestra mi i dvete bebeta bqha pri tqh, spqha si krotko i ne bqha revlivi.Kak moje da ima takava jestokost ot nqkoi i nai veche ot chovek ,koito e maika * ako moje da se nareche chovek* Samo ni ostava da se molim za malkata Nikol da e dobre i da nqma uslojneniq i posledstviq ot travmata. Beshe zdravo i chudesno bebche, daje si govorihme s maikata kolko e dovolna ot bolnicata i ot otnoshenieto na vsichki.Tazi akusherka trqbva da gnie v zatvota, no kakvoto i da kajem e samo molitvi za Nikol za sega.
| This discussion has been closed. |